Partizan ide na teško gostovanje, a tamo im preti bivši igrač crno-belih: Pokušaćemo da pobedimo!

Trener TSC-a očekuje zanimljivu utakmicu i nada se trijumfu svoje ekipe

  • 5
zoltan sabo, tsc

Foto: MN Press

Trener fudbalera TSC-a Zoltan Sabo izjavio je danas da očekuje zanimljivu utakmicu protiv Partizana, kao i da će njegov tim pokušati da pobedi favorita iz Humske.

- Očekujemo dobru i zanimljivu utakmicu. Partizan je odlično otvorio prolećnu sezonu, pobedom od 3:0 protiv Radnika iz Surdulice.

- Mi smo osvojili bod u Inđiji, ali uprkos tome što je Partizan favorit i mi sa puno samopouzdanja ulazimo u utakmicu za koju sam siguran da će biti lepa za gledanje - rekao je Sabo, nekadašnji prvotimac crno-belih, na konferenciji za medije.

Napadač ekipe iz Bačke Topole Filip Arsenijević naglasio je da očekuje dinamičnu i uzbudljivu utakmicu jer oba tima gaje otvoren i ofanzivan fudbal.

- Imamo veliki respekt prema Partizanu, suvišno je govoriti o njihovom kvalitetu i znamo da je pred nama težak zadatak. Ipak, ne odstupamo od našeg načina igre, bez obzira na to koliko je protivnik jak. Da podsetim, u jesenjim delu prvenstva u Beogradu, mi smo pokazali da možemo da pariramo "crno-belima“ (rezultat 1:1).

- Radujemo se što posle dužeg vremena igramo kod kuće, pred domaćim navijačima, očekujemo odličnu atmosferu i verujemo da ćemo publiku obradovati dobrom igrom i novim bodovima, kao mnogo puta do sada - istakao je Arsenijević

Vezni fudbaler Dejan Milićević je naglasio da ekipa ima poseban motiv kada igra protiv dobrih protivnika kao što su Partizan ili Crvena zvezda i da veruje da će upravo zbog toga svi pružiti maksimum.

- Naravno da nam neće biti lako, ali se nadamo da ćemo igrati pred punim tribinama, sa velikim brojem naših navijača čija podrška nam mnogo znači da ostvarimo što bolji rezultat - istakao je Milićević.

Utakmica između TSC-a i Partizana igra se u subotu od 16 sati na stadionu u Senti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hah

    20. februar 2020 | 16:52

    Idu grobari da uzmu iz svog spajza tri boda

  • Ivan Milosavljevic

    20. februar 2020 | 19:00

    Oni se nadaju ,Partizan nema razloga za brigu u nasoj ligi zato sto je bolji od svih,Partizan treba da brine kada igra u evropi

  • Rola

    21. februar 2020 | 08:34

    A zasta se bori ovaj mali 🐀🙉 🐀 partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA