Deki je doneo novu energiju, nadam se da će Delije napuniti tribine: Borjan poslao poruku navijačima

Mogu li Delije da napune stadion?

  • 2
Milan Borjan Foto: Marko Jovanović

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan izneo je očekivanja pred meč sa Vojvodinom koja je na programu u subotu od 18 časova u Beogradu.

Zvezdin čuvar mreže iskoristio je priliku da pozove navijače da dođu u što većem broju i tako ponovo naprave sjajnu atmosferu na Marakani.

- Želim da pozovem naše verne navijače da u subotu ispune tribine našeg stadiona. Mnogo puta do sada sam govorio da su oni naš 12. igrač, njihova pesma i podrška nam mnogo znači dole na terenu. Bili su tu i kad nije išlo, bodrili su nas u svakom mogućem trenutku. Fenomenalan je osećaj kada izađem iz tunela i vidim krcate tribine koje željno isčekuju početak meča. To je ono što nam je potrebno na svakoj utakmici, jer je uz podršku naših Delija sve mnogo lakše – naglasio je Borjan.

Kapiten i predvodnik ekipe Dejana Stankovića ne krije što se lopta konačno zakotrljala u prvenstvu.

- Vredno smo radili i trenirali prethodnih mesec dana. Odradili smo pripreme na maksimalnom nivou i uželeli smo se fudbala. Raduje činjenica što je prvenstvo nastavljeno, a verujem da su se posle pobede nad Čukaričkim, naši navijači uverili u nove stvari, kao i novu energiju koju je doneo Dejan Stanković. Još uvek možda nismo na vrhuncu, ali smo na dobrom putu. Za sve je potrebno vreme, a ja verujem u svoj tim koji može mnogo, a to ćemo pokazati u narednom periodu.

Vojvodina će biti ozbiljan takmac crveno-belima.

- Važna utakmica za nas. Moramo da ostanemo maksimalno fokusirani jer nam u goste dolazi jak protivnik. Nisu slučajno na trećem mestu u prvenstvu. Međutim, mi smo sebi najvažniji. Sve treba da zavisi od nas, jer samo tako možemo uraditi velike stvari. Očekujem da, uz naše navijače, nastavimo pobednički niz i učvrstimo se na prvoj poziciji – podvukao je kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan.

Video: Deki je totalni emotivac: Ljubio igrače, ludački slavio golove i besneo zbog promašenog penala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    20. februar 2020 | 20:05

    Delije vam nisu potrebne jer su svi ostali uslovi za vasu sigurnu pobjedu ispunjeni. Znate vec...sve uobicajeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA