Komedijaški ispad Ajaksovog napadača: Razbesnela ga gluma rivala, pa krenuo da ga ismeva i imitira

Iskusnom Rajanu Babelu nije se dopala navodna teatralnost fudbalera Hetafea

  • 7
rajan babel Foto: twitter/nocontextfooty

Veliku pobedu slave fudbaleri Hetafea, u predgrađu Madrida "pao" je Ajaks sa 2:0 u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope, uz golove Dejversona i Kenedija, ali priča se i te kako o još jednom detalju sa utakmice. 

U centru pažnje bio je napadač gostiju Rajan Babel koji je priredio mali "performans" imitirajući igrača španskog kluba kojeg je prethodno faulirao.

Ništa sporno za Babela nije bilo u prekršaju, ali jeste u navodnoj glumi koju je prepoznao kod rivala, što ga je izbacilo "iz takta", pa je krenuo da se valja po travi i da zapomaže - baš kao što je to radio Alan Nijom. Pritom mu se unosio i u lice, pokušao da ga isprovocira, ali nije se dao Nijom...

Ajaks je na kraju bolno nokautiran golom u 94. minutu, stoga će imati težak posao u revanšu, a pogled na jedan statistički detalj tačno otkriva šta je bio glavni razlog poraza Holanđana.

Naime, meč Hetafea i Ajaksa, sama igra zapravo, trajala je tek 42 minuta (ostatak vremena prekidi), što je najmanje vreme igre na jednoj utakmici u Ligi Evrope još od 2009. godine!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki CH

    20. februar 2020 | 21:36

    Hahahaha😂😂😂 koji kralj Babel, lud 100%😂😂😂

  • +++BG

    20. februar 2020 | 23:59

    SPANCI I ITALIJANI KLASICNI VALJATORI FOLIRANTI KVARNI DO BOLA VEC 50GODINA SU TAKVI!!!ISPADA HETAFE U REVANSU IPAK JE TO SMESAN I MALI KLUB U EVROPI!!!

  • Cc

    20. februar 2020 | 21:50

    Ovaj Ajax je toliko smesan bez 2 igraca od prosle godine da nmg ni Hetafe da pobede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA