Zvezdo, imamo i mi svoje planove: Drinčić najavio derbi kola, Voša vodi navijače besplatno!

U derbiju 22. kola Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine gostuju ekipi Crvene zvezde u Beogradu

  • 11
Nikola Drinčić

Foto: MN Press

Vojvodina je pobedom započela prolećni deo sezone, pošto je u prošlom kolu bila bolja od gradskog rivala Proletera, ali ih sada očekuje znatno teži zadatak, s obzirom na to da je pred njima gostovanje šampionu i trenutnom lideru na tabeli.

Međutim, prema rečima kapitena Vojvodine Nikole Drinčića (35), atmosfera u redovima „stare dame“ je dobra i svi željno iščekuju da utakmica počne.

– Raspoloženje u našoj ekipi pred ovu utakmicu je sjajno. Dobro smo odradili pripreme i zabeležili pobedu u prvom prolećnom meču, što nam je bilo jako važno, tako da je za sada sve u najboljem redu. Što se tiče utakmice protiv Crvene zvezde, očekuje nas jako težak meč. Oni imaju neke svoje planove, ali i mi imamo svoje, pa ćemo videti ko će biti uspešniji – kaže Drinčić.

U prvom delu sezone, Vojvodina je poražena od Crvene zvezde na „Karađorđu“ rezultatom 1:2.

– Ovo će sigurno biti dosta drugačija utakmica u odnosu na onu iz prvog dela sezone. Sa promenom trenera, Crvena zvezda je promenila i stil igre i dobila neku novu energiju, dok smo mi sa našim šefom nastavili ciklus koji smo započeli i sada se još bolje poznajemo, te mislim da bolje i ispunjavamo njegove zahteve na terenu – napominje Drinčić.

Na novom meču, očekuje se dobra poseta, a veliku podršku sa tribina imaće i fudbaleri Vojvodine, za čije navijače su obezbeđeni besplatan prevoz i ulaznice.

– Nama igračima sigurno mnogo znači kad vidimo da imamo podršku sa tribina. I sad na utakmici protiv Proletera, poseta i podrška su bili sasvim pristojni, pogotovo u odnosu na neke ranije utakmice. Ovom prilikom, pozivam i ja naše navijače da dođu da nas podrže, a mi ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo dobrim rezultatom – istakao je Drinčić.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu na stadionu „Rajko Mitić“ u 18 časova, a polazak navijača Vojvodine za Beograd predviđen je u 15 sati ispred južne tribine stadiona „Karađorđe“.

- Svi koji žele da podrže Vošu na ovoj utakmici, mogu se prijaviti još danas do 15:30 časova slanjem SMS poruke na broj telefona 064/126-33-66 (potrebno je poslati ime i prezime i broj lične karte) - navodi se na sajtu Vojvodine.

Video: Deki je totalni emotivac: Ljubio igrače, ludački slavio golove i besneo zbog promašenog penala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. februar 2020 | 12:39

    Ми прва два кола, дерби лиге, а гробари са склањачима...ни овакав жреб не помаже залеђеном лавору...

  • Rola

    21. februar 2020 | 11:07

    Zbezdo Vojvodina i Lalatović imaju svoje planove. Za promenu prvih dvadeset minuta šetnja po terenu i sklanjalica kada dodje željeni rezultat u korist Zvezde tada počinje lakši trening da ne bude uvek isto.

  • Vuk1

    21. februar 2020 | 11:06

    Mozete jedino ako budete 60 posto bolji. Stankovic ima debi,tu su sudije da ga ulepsaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA