≫ 

Veliki dan u karijeri Dušana Vlahovića, igraće protiv Ibre: Obožavam ga, prvi put ću ga videti uživo

Veliki izazov je pred bivšim napadačem Partizana

  • 0
Dušan Vlahović

Foto: AP/Tanjug

Srpski napadač Dušan Vlahović kao malo dete srećan je zbog nadolazećeg susreta sa svojim idolom Zlatanom Ibrahimovićem. Fiorentina i Milan igraju u subotu meč 25. kola Serije A, "rosneri" stižu u Firencu, a eks napadač Partizana ne može da dočeka momenat da vidi Šveđanina - prvi put uživo!

- On je legenda, obožavam ga! - rekao je dečački ushićeno Vlahović italijanskim medijima koji hvale Srbina za partije koje pruža u drugom delu sezone.

Vlahović je dao dva gola u prošlom kolu Sampdoriji, pa će, uz Kijezu, biti najjači napadački adut Fiorentine protiv Milana i svog idola Zlatana.

- Prvi put ću igrati protiv njega, zapravo prvi put ću ga videti uživo. Drugari su me nekad zvali Ibra jer sam hodao kao i Šveđanin, ali to se tako namestilo, bilo je spontano, ne zato što sam ga tada imitirao.

Još od najranijih dana Dušan je "zaljubljen" u švedskog superstara...

- Pratim ga još od kad je igrao za Inter. Posle toga i kad je otišao u Barsleonu, potom u Ameriku, sada i u Milanu.

Sjajnu formu i napadačku potentnost Vlahović pripisuje i sjajnom druženju sa saigračima. To je, kaže, ključ uspeha.

- Federik o(Kijeza) i ja se družimo van terena. Stvorili smo grupu jako bliskih prijatelja. Ne znam šta bih mogao da kažem za Kijezu kao igrača, svi to već znaju. Dovoljno ga je videti u akciji i shvatiti koliko je sjajan igrač.

Muči se Napoli, ali Breša je u poslednjih devet kola sakupila tri boda i otud kvota 1,55 na dvojku. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Breša – Napoli.

Video: Ibra otkrio spomenik samom sebi i nasmejao navijače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA