≫ 

U stanju sam da ubijem svakog ko vara u fudbalu: Brutalna izjava Sava Miloševića!

Trener Partizana ističe da bi bio još rigorozniji kada je u pitanju varanje u fudbalu

  • 27

Fudbaleri Partizana u subotu nastavljaju prvenstvo, a naredni izazov za izabranike Sava Miloševića je ekipa TSC-a, koja je ove godine jedno od najprijatnijih iznenađenja Superlige.

Osim predstojećeg meča, trener crno-belih se osvrnuo i na najavljeni odlazak Zorana Tošića, što je Telegraf ekskluzivno najavio, a takođe i na kaznu koju je nedavno dobio Mančester Siti izbacivanjem iz Lige šampiona na dve godine zbog kršenja finansijskog fer pleja.

Milošević ističe da bi, ukoliko se zaista pokaže da je Siti varao, on lično još rigoroznije kažnjavao takve situacije. Izgovorio je čak i da bi bio u stanju da ubije svakoga ko vara u fudbalu, u smislu nameštanja utakmica i dopinga, jer kako kaže, za 17 godina karijere nije popio ni aspirin, već je trpeo bol.

- Jako je teško komentarisati takve stavri, a da ne znam detalje. Ukoliko je Siti zaista prekršio finansijski fer plej to će vreme pokazati, onda sam za to da budu kažnjeni i ovako i još žešće, ne samo oni nego bilo ko. Jer smo ovde u Srbiji osetili na svojoj koži te kazne kada je u pitanju finansijski fer plej UEFA i FIFA i ne znam zašto bi neko drugi bio povlašćen.

- Pričam ukoliko je to zaista tako. Ovde ima različitih indicija i naznaka, meni je teško da poverujem da su radili neke stvari na tom nivou i da su dozvolili sebi da dođu u tu situaciju I da su dozvolili sebi da dođu u ovu situaciju. I ako jesu, ne mogu da se otmem utisku da drugi nisu. Ne mogu da verujem da je jedino Siti vodio takvu politiku od tih velikih klubova, a da drugi nisu i da su čisti 100 odsto. Može biti da služe za primer, ali ni to mi se ne dopada.

- Generalno sam surov kada su te stvari u pitanju. Ako ostvarujete prednost u odnosu na rivale, a da to nije dozvoljeno, recimo doping, ili dogovori, ono što smo imali u Italiji pre 5-6 godina, u tom slučaju sam za kazne, gde bih bio daleko suroviji, jer ja sam 17 godina bio profesionalac i nisam aspirin popio, već sam ćutao i trpeo bol, ako neko drugi to ne poštuje, ja sam u stanju da ga ubijem. Ono što FIFA i UEFA daje za kazne, ja bih bio mnogo suroviji - zaključio je Milošević.

Podsetimo, meč TSC-a i Partizana na programu je u subotu od 16 časova u Senti.

Video: Savo Milošević o odlasku Bambija Tošića

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. februar 2020 | 15:29

    "Сурови" Саво, шта каже Матеус у књизи? Баш вас лепо анализирао, описао, разоткрио...да је ово нпр Енглеска, твој клубић би био петолигаш...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. februar 2020 | 15:26

    Јахаа, рече лик који прво "пљувао" Толета, па му био главни сарадник да "сређује" и намешта титуле пртзну, како би бар мааало сустигли Звезду, али мало морген...миш са мачком нема шансе...

  • Miloš

    21. februar 2020 | 16:22

    Činjenica je da se odavno namješta u Srbiji, pa ti pričaj šta hoćeš.Prvi si "lajao" na Karadžića pa si mu kasnije došao do debelog crijeva koliko si se uvukao tako da ćuti i radi svoj posao. Možda ćete imati više sreće u sledećem režimu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA