Savo Milošević o odlasku Tošića: Bez svakog se može, nemam srca da ga sprečim ...

Bliži se rastanak iskusnog fudbalera i Partizana

  • 7

Krajnje neprijatno je, po crno-beli navijački korpus, delovala vest, koju je, uzred Telegraf prvi objavio, da je Zoran "Bambi" Tošić blizu odlaska iz Partizana.

Najiskusniji fudbaler je sve dogovorio sa kazahstanskim Kairatom, kojem će se priključiti nakon što odigra još tri utakmice za crno-bele uključujući i derbi sa Zvezdom prvog marta.

Logično, udarna tema na konferenciji za medije pred meč TSC-a i Partizana bila je upravo informacija o odlasku Tošića.

- Kao prvo, to još nije gotovo. Moja ideja je da ipak mi probamo da zadržimo Tošića. Videćemo... - poručio je trener Partizana koji se, očito, ne miri sa sve izvesnijim gubitkom važnog šrafa u timu, možda i najvažnijeg.

Ipak, postoji o ona "druga strana medalje", Tošićeva želja da ostvari još jedan unosan transfer pre nego što okonča karijeru.

- I ljudski i kao trener, i kao neko koga je Zoran Tošić zadužio mnogo od marta od kada sam ovde, ako je njegova želja da ode iz kluba, ako je procena da je pred kraj karijere dobro da ode još jednom napolje, ja ga neću zaustavljati. On zaslužuje takav tretman i od mene i od kluba, pa ćemo videti i sa njim i sa klubom. Već sam razgovarao sa klubom oko toga, videćemo narednih desetak dana šta će se tu sve izdešavati. Bambi je neko ko nam je potreban, to je definitivno, neko ko nam je doneo mnogo utakmica, pa i ovu poslednju gde smo se mučili do tog prvog gola koji je on postigao. Ali isto tako, ljudski gledano, ja ne bih imao srca da ga sprečim, ako je on u razgovoru sa Partizanom i sa tim klubom gde ide, odlučio da ode. Moram i u tome da ga podržim, jer on to i ljudski i igrački zaslužuje.

Ipak, ostajete bez važnog šrafa?

- Ja u toj situaciji mogu da kažem rečenicu koja je floskula, "bez svakog se može", to se vremenom pokazivalo i pokazivaće se. To je tako. Uvek se trudimo da zadržimo ono najbolje što imamo, pričali smo skoro da smo zadržali ceo tim, ali ako se desi da neko ode... Moglo je da se desi i da neko plati 15 miliona da preživimo i da se snađemo. To je fudbal, i još jedna činjenica koja ide u prilog priči da smo igrali takav fudbal da dobijamo ponude za naše igrače. Iako Tošić ima 35 godina inostrani igrači su zainteresovani za naše igrače. I za one od 17 godina, ali i za ove 30+

(Telegraf.rs/Z.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D😉

    21. februar 2020 | 14:53

    Nemam srca da ga ne pustim. . Ali ako nam oprosti dugovanja kao svi do sada. . .bice ziva legenda kluba. . . 😊 eto ljubavi i u odlasku!!!

  • Sergej

    21. februar 2020 | 14:39

    fejsal mulić!

  • Cc

    21. februar 2020 | 14:30

    A ko ce da igra? Stevanovic od 16 godina? Totalno neozbiljno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA