Navijač Junajteda (10) pisao Klopu da Liverpul prestane da pobeđuje: Nije očekivao ovakav odgovor!

Mladi fan Crvenih đavola dobio iznenađenje života

  • 0

Liverpul na čelu sa Jirgenom Klopom igra sezonu neverovatno ove sezone i na pragu je titule u Premijer ligi, po prvi put posle punih 30 godina!

Uspešne partije Liverpula zasmetale su mladom navijaču najvećeg rivala Crvenih - Darah Kurli, pa je desetogodišnji fan Crvenih đavola poslao pismo na adresu Jirgena Klopa.

- Moje ime je Darah, star sam 10 godina i navijač sam Mančester junajteda i to je razlog zbog kojeg vam piše i žalim se. Liverpul ostvaruje previše pobeda. Ako pobedite u još devet mečeva imaćete najdužu seriju nepobedivosti u enegleskom fudbalu. S obzirom na to da sam navijač Junajteda, to me čini tužnim. Molim vas izgubite sledeći meč.

- Samo treba da dozvolite vašem protivniku da da gol. Nadam se da sam vas ubedio da ne osvojite ligu ili makar da ne pobeđujete više - poručio je Darah Kurli (10).

Usledio je šmekerski odgovor Klopa, koji je šokirao mladog navijača.

Dragi Darah, pre svega, želim da ti se zahvalim što si mi pisao. Znam da mi nisi poželeo sreću niti nešto slično, ali uvek je lepo čuti mladog zaljubljenika u fudbal.

- Nažalost, ne mogu da uvažim ovaj tvoj zahtev. Koliko god ti želeo da Liverpul izgubi, moj posao je da uradim sve da pomognem Liverpulu da pobeđuje, jer postoje milioni ljudi širom sveta koji to žele da se desi. Ne želim da ih razočaram. Na tvoju sreću, gubili smo mečeve u prošlosti i gubićemo ih u budućnosti jer to je fudbal. Problem je kada imaš 10 godina, uvek misliš da će stvari uvek ostati onakve kakve su sada, ali sa moje 52 godine mogu da kažem da to sigurno nije slučaj.

Nakon što sam pročitao tvoje pismo, mislim da sigurno mogu da kažem da jedina stvar koja se neće promeniti jeste tvoja strast za fudbalom i tvojim klubom. Mančester junajted je srećan što te ima.

- Nadam se da ako budemo imali dovoljno sreće da pobedimo u još mnogo utakmica i možda osvojimo neke trofeje, da nećeš biti previše razočaran, jer iako su naši klubovi veliki rivali, takođe delimo veliko poštovanje jedni za druge. Za mene, to je fudbal. Čuvaj se i srećno - napisao je Jirgen Klop.

Video: Klop u neverici gledao Delije kad je zagrmela cela Marakana F**k you, Liverpul

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA