≫ 

Savo miri zaraćene strane u Partizanu: Trener fudbalera crno-belih čestitao košarkašima Kup

Poslednjih godina smo svedoci varnica između FK i KK Partizan

  • 13
Andrea Trinkijeri, Savo Milošević, Grobari Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Nikola Tomić

Prednjačili su nedeljama u tome novinari dve sekcije istog sportskog društva Željko Pantić i Vladan Tegeltija, ali nije bilo neobično ni ranije videti čarke na relaciji fudbalske i košarkaške uprave Partizana.

Sve je počelo još pre tri godine kada se uprava FK na čelu sa Miloradom Vučelićem suprotstavila izboru Ostoje Mijailovića u izboru za predsednika KK Partizan.

Prethodno je Mijailović na izborima u fudbalskom klubu podržao Nenada Bjekovića i do sada je bilo "otrovnih strelica" sa obe strane.

Sve to je u stranu stavio trener FK Partizan Savo Milošević na konferenciji pred meč sa TSC-om iz Bačke Topole i čestitao košarkašima crno-belih na nedavno osvojenom Kupu Radivoja Koraća.

- Pre nego što počnem, da kažem normalni deo, želim da košarkašima KK Partizan čestitam osvojen Kup. Nisam se obraćao javnosti poslednjih dana, tako da... U jednoj sjajnoj utakmici i ambijentu, Partizan se vraća na one visine na kojima smo navikli da bude i jako mi je drago. Inače volim košarku i to je sport koji sam praktikovao odmalena kao i fudbal i drago mi je da vidim košarkaški klub tamo gde mu je mesto - rekao je Milošević.

Izabranici Andree Trinkijerija su pobedili večitog rivala Crvenu zvezdu posle produžetka u niškom Čairu sa 85:84. Crno-beli takođe igraju veoma dobro i u Evrokupu tokom čitave sezone, a generalno već sezonu i po pokazuju napredak u igri.

Podsetimo, sukob na relaciji dve sekcije Partizana je tinjao i prošle godine tokom leta, kada je bilo glasina da bi Mijailović mogao da sa funkcije predsednika KK Partizan pređe na predsedničko mesto u fudbalskom klubu.

Video: Savo Milošević pred TSC

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Party Zanovac

    21. februar 2020 | 16:37

    Da nam Savo bude sto duze na klupi, dace Bog! Da nije namestaljki i kupljenih utakmica najveceg rivala i da to ne ubija moral nasoj ekipi, siguran sam da bi bili prvaci! U derbiju sve ispid tri komada u njihovoj mrezi je neuspeh!

  • Rade

    21. februar 2020 | 17:00

    Sve ovo što se dešava u Partizanu, podele i svadja navijača napad na KK Partizan isključivi krivci su Vazura, Vuletić, Vučelić Željko Pantić koji sve to podržava i još pali vatru ima čovek koristi ne radi to iz ljubavi a i Tegeltija bi mogao malo da se smiri ako ima nešto izmedju njega i Ž. Pantića neka se nadju u četiri oka pa neka rasčiste stvari. Ostoju i KK Partizan ne dirajte, za razliku od vas Ostoja nema nikakve koristi od KKP dok vi iz FKP se bogatite na prodaji igrača zato se i borite za mesto u upravi. Uostalom ko su ti ljudi iz uprave FKP pogotovo ko je taj Vazura?

  • x-XpLoSiivE-x

    21. februar 2020 | 18:31

    Samo vi najurite pantica iz fk i onda ce biti dosta normalnija atmosfera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA