≫ 

To kopile od Mesija će igrati protiv nas: Dmitrovićev trener tvrdi da Argentinca utakmice odmaraju

Barsa neće štedeti svoje najjače "oružje" u subotu

  • 1
Lionel Mesi, FK Barselona Foto: AP/Tanjug

Trener Eibara Hoze Mendilibar uveren je da će Lionel Mesi igrati protiv njegove ekipe u meču 25. kola španske Primere, iako je bilo informacija da bi Argentinac mogao da odmara.

Tim našeg golmana Marka Dmitrovića će se suprotstaviti Barseloni koja vodi bitku na nekoliko frontova. U Španiji nije prva, a u Ligi šampiona je čeka Napoli.

- Mislim da se Mesi protiv nas neće odmarati. To kopile se odmara tokom utakmica. Tačno zna kad može da se odmori, a kad da učestvuje u igri. Kad biste mu dali slobodan dan, on bi se više umorio na tribini gledajući utakmicu - rekao je Mendilibar.

On je već jednom bio u sličnoj situaciji kada je bio na klupi Osasune. Toga se i prisetio jer mu je roviti Mesi dao dva gola.

- Igrali smo Kup kralja protiv Barse na Kamp Nou. Neposredno pred utakmicu se pojavila informacija da Mesi ne igra zbog problema sa stomakom. Međutim, posle ručka su nam rekli da će biti na klupi. Gubili smo 2:0 i video sam da se zagreva. Ušao je i dao dva gola, a mi smo izgubili sa 4:0 - dodao je Mendilibar.

Da podsetimo, meč između Barselone i Eibara se igra u subotu od 16 časova na Kamp Nou. Barsa je trenutno druga sa 52 boda, jednim manje od Real Madrida, dok je Eibar na 16. mestu sa 24 boda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    22. februar 2020 | 02:48

    Kad im mali spakuje tri komada šta li će onda pljuvati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA