≫ 

Mitrović volejem šokirao Runija: Srbin fintom bez lopte "izradio" dvojicu defanzivaca Derbija!

Gol-mašina raspucana u Čempionšipu

  • 4
Aleksandar Mitrović Foto: Guliver/Alex Pantling/Getty Images

Srpski fudbaler i napadač Fulama Aleksandar Mitrović postigao je gol protiv Derbi Kauntija u meču 34. kola Čempionšipa i time nastavio svoj golgeterski niz.

Njegova ekipa je protiv Derbija odigrala nerešeno 1:1, a Mitrović je bio strelac svog 22. gola u sezoni u 71. minutu i to za izjednačenje.

Prethodno je Derbi došao u vođstvo pogotkom Vejna Runija, legende Mančester junajteda sa bele tačke u 55. minutu.

Mitrović je postigao gol pre svega zahvaljujući sjajnoj kretnji na desetak metara od gola rivala. Fulam se mučio da probije odbranu Ovnova kroz popunjenu sredinu.

Lopta je stigla do Abubakara Kamare na desnom krilu, on je podigao centaršut za Mitrovića, a Srbin je lepo bez lopte fintirao Andrea Vizdoma i Kurtisa Dejvisa.

Mitrović je lažirao da će krenuti u peterac, Vizdom je krenuo da ga isprati, a Dejvis je "zaplivao" u suprotnu stranu kako bi presreo centaršut.

Bivši špic Partizana je zastao korak, vratio se i našao se između njih dvojice da zahvati volej vredan boda. Fulam je trenutno na trećem mestu Čempionšipa posle 34 kola sa 57 bodova.

S druge strane, Derbi ima 45 bodova i zauzima tek 12. mesto u drugom rangu engleskog fudbala. Još bolji snimak pogotka možete pronaći na ovom linku.

Video: Mitrović posle Ukrajine otkrio recept za baraž sa Norvežanima: Svaku da igramo ovako!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA