≫ 

Štoperi Voždovca se uspavali: Pogledajte kako su primili 3 gola za 5 minuta i izgubili!

Domaćini doživeli potpuno pomračenje u samo pet minuta

  • 21
Voždovac Spartak

Foto: youtube.com

Fudbaleri Voždovca prokockali su 2:0 protiv Spartaka iz Subotice, bilo je na kraju 3:2 za Golubove, koji su oberučke prihvatili poklon štopera beogradske ekipe.

Voždovac je primio tri gola u razmaku od 73. do 78. minuta, a tada su posebno katastrofalno reagovali defanzivci beogradske ekipe. Uspavanošću su omogućili gostima da dođu do laganog plena, Cvetković je prvo pogledom pratio Nikolića kod gola za 2:2, a pri šutu za preokret, kaskao je prvo za Denkovićem koji je pogodio prečku, zatim je Tufegdžić zatresao mrežu iz odbitka.

Za treći gol, krivicu snosi i golman Ilić, koji je bio prilično neodlučan prvo pri odluci da li da krene ka petercu, a zatim je lopta otišla u njegov bliži ugao zbog slabijih refleksa.

Posle ovog meča, Spartak se održao na osmom mestu ispred Mladosti, Voždovac je vezao dva poraza i ostaće iza TSC-a, koji se sastaje sa Partizanom u subotu u 16 časova.

Pogledajte i kako je izgledao duel, u kom je Voždovcu nedostajao i novajlija Pejčinović - povredio se na početku i zamenjen je već do 10. minuta utakmice.

Takođe, svirana su tri penala na meču, a ceo izveštaj možete pogledati ovde.

 

 

Fjorentina nije dobila Milan na poslednja tri meča kod kuće, sad su kec i dvojka poravnati na 2,75. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Fjorentina – Milan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA