≫ 

Zvezda se već sprema za derbi, priredila je iznenađenje vlasnicima sezonskih karata!

Nova akcija šampiona Srbije

  • 0

Navijači Crvene zvezde imaće priliku da dođu besplatno do novih ulaznica za predstojeći večiti derbi sa Partizanom.

- Kao što je najavljeno prilikom prodaje paketa karata za utakmice Lige šampiona, svi vlasnici sezonskih karata za ovu godinu imaju pravo da preuzmu dodatnu besplatnu kartu za večiti derbi koji će biti odigran u nedelju 1. marta 2020. godine na našem stadionu. Blagajne će ovim povodom biti otvorene nakon završetka utakmice sa Vojvodinom u subotu 22. februara 2020. sve do 22 časa (utakmica je zakazana za 18 časova) kao i u nedelju, ponedeljak i utorak od 10 do 18 časova - navodi se u saopštenju kluba.

Svaki vlasnik sezonske karte može preuzeti jednu dodatnu besplatnu kartu za tribinu i sektor za koji ima kupljenu sezonsku kartu. Takođe, moguće je izvršiti zamenu i umesto te, uzeti kartu za tribinu sa istom ili nižom cenom.

- Napominjemo da, kao i za sve utakmice Superlige Srbije, sezonske karte važe i za ovaj meč. Mogućnost preuzimanja dodatnih besplatnih karata ne važi za vlasnike besplatnih i sponzorskih sezonskih karata. Sa druge strane, porodične sezonske karte, uključujući nosioca i dodatne karte za decu ne tretiraju se kao besplatne i za svaku od njih moguće je preuzeti dodatnu besplatnu kartu.

Preuzimanje ovih karata na blagajni stadiona moguće je uz sezonsku kartu za tekuću sezonu. Moguće je preuzeti kartu i za drugu osobu uz pokazivanje sezonske karte i kopije ličnog dokumenta vlasnika. Kao kopija se priznaju kopija na papiru ili slika ličnog dokumenta na mobilnom telefonu.

- Slobodna prodaja karata za večiti derbi počeće u sredu 26. februara 2020. o čemu će klub blagovremeno detaljnije obavestiti javnost - zaključuje se u saopštenju.

Video: Stanković o Lalatoviću: U 90 minuta ne poznajem ni rođenog brata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA