Mislio sam da me zove žena, kad ono Murinjo: Bivši as Liverpula ispričao kako ga je Žoze raspametio

Portugalac je imao neobičan zahtev i dobro se našalio sa 39-godišnjim napadačem

  • 0

Engleski napadač Piter Krauč iznenadio se kada je video da mu je zazvonio telefon preko fejs tajma, a još više kada je video ko ga zove i to je opisao u tekstu za Dejli Mejl.

Totenhem u poslednje vreme ne igra baš dobro, ekipu Žozea Murinja muče povrede pa je na konferenciji pred utakmicu sa Lajpcigom dobio pitanje da li bi potpisao nekog napadača kao alternativu.

Murinjo se tada našalio da je mislio kako je nemoguće dovesti igrača van prelaznog roka, osim ukoliko nije reč o Piteru Krauču. Krauč je odgovorio putem društvenih mreža i napisao: Žoze, spreman sam!

- Obično ne odgovaram na pozive, ali ovog puta je bio fejs tajm i to je malo drugačije. Mislio sam da je moja žena Ebi koja je htela da mi pokaže haljinu koju će nositi na ceremoniji. Ali kad sam odgovorio nije me Ebi gledala sa drugog kraja, bio je to Murinjo, sedeo je u svojoj kancelariji sa sjajem u očima. 'Jesi li spreman', pitao me je. Sad se smejao, skoro koliko i ja. 'Piter, hajde, trebaš nam, trebaš nam'. Totenhemova PR služba mu je dala moj broj, ali ma koliko da sam hteo da odgovorim na njegov zahtev, trebalo bi mnogo više vremena od uobičajenog da se fizički spremim - priča Krauč.

Nekadašnji napadač Liverpula je zbog ovog poziva poručio kako bi voleo da Murinjo osvoji prvi trofej za Totenhem od 2008. godine u

- Biće mu potrebno vremena da stavi svoj žig na stvari, ali to će moći da se desi tek kada mu budu dostupne sve opcije - zaključuje Krauč.

Video: Milan Borjan održao kapitenski govor i motivisao igrače posle debakla

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA