≫ 

Treba imati onu stvar, pa izaći pred punu Marakanu: Stanković posle Voše poslao brutalnu poruku timu

Ne može jedan dečko od 20 godina da nosi celu ekipu - kaže Stanković

  • 28
RED STAR Foto: MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije bio zadovoljan igrom svoje ekipe u meču 22. kola Superlige sa Vojvodinom, uprkos pobedi Zvezde na Marakani - 2:0.

Stankovića je u debiju na stadionu Zvezde dočekala svečarska atmosfera i velika podrška oko 25.000 navijača zbog čega trener šampiona Srbije kaže da su upravo Delije bile najbolji deo igre crveno-belih.

- Zadovoljan sam danas mojim momcima ovde, ali ovima na severu. I celom stadionu da se zahvalim, svim Delijama što su došli i ovima što nisu. Puna podrška, oni su bili najbolji deo nas večeras. Moram da budem realan, moramo dosta da radimo, da popravimo mnogo toga i pre svega da steknemo samopouzdanje. Samopouzdanje - rekao je Stanković posle utakmice za Arenu sport.

Trener Zvezde je uvek bio poznat kao beskompromisan, zbog čega je za svoje fudbalere imao posebnu poruku, ali i čestitku za mladog Veljka Nikolića.

- Sa strahom se ne igra fudbal, sa strahom bolje da ga ne igraš. Treba imati onu stvar pa izaći na teren, na punu Marakanu pa pokazati ko si i šta si. Mnogo stvari mi se nije svidelo iako smo igrali protiv mnogo nezgodnog protivnika. Lala je iskusan trener, njegove ekipe igraju dosta tvrdo i čvrsto. Bilo je dobrih stvari i onih loših. Ne može jedan momak od 20 godina da nosi celu ekipu, mislim na Velju (Veljko Nikolić), malog Velju. Ovim putem želim da mu čestitam na utakmici. Svi ostali moraju mnogo da rade da bi to izgledalo onako kako ja hoću - objasnio je Stanković.

Njegova ekipa je pobedom pobegla na 13 bodova drugoplasiranom Partizanu koji je u Senti odigrao nerešeno 1:1 sa TSC-om iz Bačke Topole.

Video: Gol: Ben zakucava iz prve za vođstvo crveno-belih

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daki

    22. februar 2020 | 20:16

    Svaka cast Deki !

  • Nikola Brkljac

    22. februar 2020 | 21:15

    Bravo Stankovicu izjava ohrabljuje.

  • Zoran

    22. februar 2020 | 20:29

    Misle igrači da će Deki da trpi igru sa pola gasa kao Miloje. Miloje je bio predodar prema njima ali je sigurno i Dekiju dao mnoge informacije. 20 bodova je realna razlika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA