≫ 

Deki je uneo strast i prija nam, očekujem tri boda u derbiju: Petrovića iznenadio remi Partizana

Prija mu Stankovićeva vera u mlade igrače

  • 12

Fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović rekao je posle utakmice sa Vojvodinom da je trijumf Zvezde bio zaslužen jer su crveno-beli kontrolisali meč, izuzev u prvih desetak minuta.

Vojvodina je u tom periodu izlazila visoko na polovinu rivala, Đuričin je zapretio jednim udarcem, a onda je Mohamed El Fardu Ben pogodio volej u 18. minutu i dao prvi od dva gola Zvezde u pobedi 2:0.

- Prvih deset minuta smo loše ušli u utakmicu, celokupno kao ekipa. Gol nam je olakšao, postajali smo sve bolji i na kraju do poluvremena bili skroz korektni. Drugo poluvreme smo ušli agresivnije, postigli gol na vreme. Jeste da su oni dobili crveni karton, ali smo držali sve pod kontrolom. Pored korektne utakmice, mogli smo i bolje da odigramo. Svi sad kad smo pričali u svlačionici, nismo potpuno zadovoljni, radićemo na treninzima još jače da u sledećim utakmicama budemo bolji - rekao je Petrović za Telegraf.

Trener Dejan Stanković je posle meča rekao da su ga protiv Vojvodine zadovoljili samo navijači na severnoj tribini, jer smatra da njegov tim može da igra mnogo bolje. Slično misli i Petrović.

- Isto to, nije on bio baš ljut, jednostavno smo osetili svi kao ekipa. Kako i mi, tako i stručni štab. Nećemo da kažemo da nismo zadovoljni, ali osećali smo svi da smo mogli još, da smo mogli da damo još golova i da pružimo. Ali eto posle tog kartona smo mirno zatvorili utakmicu - ističe mladi igrač.

Prokomentarisao je i činjenicu da je zaigrao pred oko 25.000 navijača. Premda mu to nije bio prvi put pred toliko publike, jer je nastupao i u Ligi šampiona, jeste prvi put u domaćem prvenstvu.

- Iskreno da kažem ne pamtim kad sam ovako sa iščekivanjem i željom čekao neku utakmicu da što pre izađem na teren. Nismo navikli da u prvenstvu bude ovakva poseta i zahvalan sam svim navijačima od prvog do poslednjeg - tvrdi Petrović.

On, Željko Gavrić i Veljko Nikolić su mladi trio "nove Zvezde" koju formira Stanković, na zadovoljstvo Petrovića.

- Generalno on (Stanković) veruje u sve i uvek kaže da bi stavio svih nas 18 da može u pripremi za utakmicu. Prija svima, uneo je tu neku strast jer se vidi da radi sa emocijom i mislim da se to vidi na terenu - kaže Njegoš.

Neposredno pre nego što je počeo meč Zvezde i Vojvodine u subotu, Partizan je u nadoknadi izvukao remi u Senti protiv TSC-a iz Bačke Topole 1:1, pa je Zvezda pobegla crno-belima na 13 bodova prednosti u Superligi.

- Sad sam radio oporavak posle utakmice i neke vežbe. Iskreno nisam ni znao da su odigrali 1:1. I sad mi je Velja (Veljko Nikolić) rekao da su odigrali 1:1 protiv TSC-a, stvarno sam se iznenadio - priznaje Petrović, koji očekuje i tri boda u predstojećem derbiju narednog vikenda.

- Jeste tako, prvo imamo Inđiju u sredu i tu treba da pružimo bolju partiju nego protiv Vojvodine i da sa maksimalnih devet bodova u ovom delu sezone dočekamo derbi i uzmemo i tu tri boda - zaključio je mladi fudbaler srpskog šampiona.

Votford je na 12 mečeva na Old Trafordu uspeo da izvuče samo dva remija, pa je i sada Junajted izraziti favorit sa kvotom 1,60. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Mančester junajted – Votford.

PSŽ malo uzdrman posle poraza u Dortmundu, sad je red da se opere pred navijačima, pa je kec skromnih 1,15. Pogledajte i sve MOZZART kvote za meč PSŽ – Bordo.

Atletiko je oduševio protiv Liverpula, ali da li može da taj uspeh prenese i na prvenstvo? Vredi probati, jer se pobeda Madriđana plaža se kvotom 1,60. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Atletiko – Viljareal.

Video: Veljko Nikolić oduševljen atmosferom na marakani: Prvi put sam igrao pred ovoliko navijača

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmaj

    23. februar 2020 | 11:15

    Pa i mene je remi u Backoj iznenadio jer je trebalo da ostane 1:0

  • Cc

    23. februar 2020 | 10:55

    Ne moramo ni derbi pobediti opet ce biti +10 sto je velika razlikA.

  • znamo vas

    23. februar 2020 | 15:03

    Protiv partizana ostavite svaku nadu.sto se tice vase igre sanse su vam 0 posto.Sudije su te koje ce igrati za vas ako i juce kod crvenih kartona , neko dobije neko ne dobije..al ni sudije vam nnece pomoci..gubite 3-1 i da shvatite da ste nizi rang i bruka svakoga postenoga srbina,,da se zna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA