≫ 

Gde je provuče, majstore? Fenomenalan gol Marsijala za ubedljivu pobedu Junajteda nad Votfordom

Davljenik u Premijer ligi preslišan na Old Trafordu - 3:0

  • 0

U strašnoj je formi Antoni Marsijal u poslednje vreme, a to je potvrdio i na današnjoj utakmici sa Votfordom. Tri gola na tri meča u šest dana postigao je skupoceni Francuz, a ovaj poslednji protiv Stršljenova je pravo malo remek-delo.

Sjajno je Marsijal "izmislio" deseti pogodak u Premijer ligi ove sezone kada se našao iskosa levo u bezizlaznoj situaciji. Svi saigrači bili su pokriveni pa je odlučio da proba sam i na kraju majstorski bocnuo loptu pored nemoćnog Fostera i odbrane gostiju.

Mančester junajted je slavio sa ubedljivih 3:0, Nemanja Matić ponovo odigrao solidno svih 90 minuta, a pored Marsijala u 58, u strelce su se upisali Bruno Fernadeš (iz penala) u 42. i Mejson Grinvud u 75. minutu. 

Gosti će se možda žaliti posle utakmice jer im je poništen izjednačujući pogodak početkom drugog poluvremena Troja Dinija, nakon što je VAR utvrdio da je štoper Krejg Doson igrao rukom.

Crveni đavoli su posle ove pobede skočili na peto mesto na tabeli sa tri boda manje u odnosu na četvrtoplasirani Čelsi.

Ubedljiv je ovog popodneva bio i Vulverhempton koji je isprašio Norič sa 3:0. Ponovo je blistao Portugalac Diogo Žota koji je posle het-trika u Ligi Evrope dao dva komada danas, a pogodio je i Meksikanac Raul Himenez.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA