≫ 

Kolarov briljirao u pobedi: Gol i asistencija Srbina u danu kada se Italija tresla zbog koronavirusa

"Vučica" posle dužeg vremena obradovala navijače

  • 0
navijači rome Foto: Tanjug/Ap

Koronavirus je paralisao Seriju A, većina utakmica je odložena zbog zebnje od širenja smrotnosne pošasti, a igralo se jedino na jugu zemlje, gde još uvek nisu zabeležni slučajevi obolelih. Roma i Leće su u Rimu podelili megdan, meč je završen ubedljivom pobedom domaćina 4:0, i to uz asistenciju i gol srpskog reprezentativca Aleksandra Kolarova.

"Vučica je napokon odigrala meč po ukusu navijača posle dužeg vremena. Očajnički su igrači trenera Fonseke tražili pravi ritam koji nikako nisu mogli da uhvate na dva fronta, pa ostaje da se vidi da li je ova ubedljiva pobeda zapravo početak dobrog niza pred ključni deo sezone.

Utakmica na "Olimpiku" je praktično rešena posle prvog poluvremena.

Under i Mkhitarjan su bili strelci, s tim da je Jermen bio i asistent kod gola Turčina, kada je, nakon oduzete lopte, rutinirano "spakovao" savršenu šansu saigraču za vođstvo 1:0.

Mkhitarjana je u 37. minutu isto tako kvalitetno uposlio Edin Džeko, a ovome je ostalo da uradi lakši deo posla i duplira vođstvo pred odlazak na odmor.

navijači rome Foto: Tanjug/Ap

Nastavak meča doneo je supremaciju "Vučice" i još dva gola u srpsko-bosanskoj koprodukciji.

Sjajno se slažu van terena, ali i u igri Kolarov i Džeko, što je potvrdila i akcija Rimljana koja je pretgodila trećem golu, upraov u režiji ove dvojice fudbalera.

U karakterističnom prodoru je bio Srbin, nesebično je potom poslužio saigrača pred golom, loptu je zakačio jedan igrač Lećea, ali nije to omelo Džeka da finišira akciju i definitivno stavi tačku na pobedu.

Gol Srbina pred kraj utakmice bio je šlag na torti najboljeg izdanja Rome u posldnje vreme.

Delovao je Kolarov po levoj strani, ostavili su ga demarkiranog igrači Lećea, a ovaj to ne prašta: usledio je precizan udarac, uzred i dovoljno jak da golman gostiju ne uspe da ukroti loptu koja je odsela u mreži.

Što se tiče gostiju, porazom u Rimu kompletiran je sumoran dan kluba sa "Via Del Marea", pošto su i navijači imali neprijatan okršaj sa fanovima Barija na putu do prestonice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA