≫ 

Panika u Italiji: Fudbaleri Barselone biće testirani na koronavirus uoči utakmice s Napolijem

Ništa se ne prepušta slučaju

  • 1
FK Barselona, Real Sosijedad

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Barselone biće obavezno testirani na koronavirus uoči ulaska u Italiju na utakmicu protiv Napolija u Ligi šampiona koja se igra u utorak od 21 sat.

Katalonci sutra ujutru (ponedeljak) putuju u Italiju, uoči prve utakmice osmine finala Lige šampiona na stadionu San Paolo u Napulju, a kako je preneo madridski list As, kompletna ekspedicija će biti testirana na novi virus, posle sve većeg broja zaraženih u Italiji.

Testiranje će uključivati prolazak kroz sobu za proveru telesne temperature, a na dalje testove biće poslati oni koji budu imali povišenu temperaturu ili groznicu. Očekuje se da će španska ekipa normalno trenirati u ponedeljak, a klub će biti na vezi sa Napolijem i italijanskim vlastima o situaciji.

Inače, u Italiji je registrovano više od 100 slučajeva novog koronavirusa, pre svega u severnom delu zemlje zbog čega su tokom vikenda odložene 42 utakmice u svim rangovima italijanskog fudbala pa i u Seriji A.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA