≫ 

Bacali stolice i papuče, šutirali vrata i psovali Onjekurua: Evo šta Turcima znači derbi Istanbula

Snimak koji pokazuje koliko im je bitna pobeda

  • 6

Galatasaraj je pobedio Fenerbaheče sa 3:1 u derbiju Istanbula, ali on nije mogao da prođe bez "vatre" kako na tribinama i terenu gde su viđena dva crvena kartona, penali i sukob igrača dve ekipe.

Deniz Turuc je od Belande dobio šamar, Turuc je hteo da se razračuna i sa klupom Galate... Međutim, ništa manje stresno nije bilo ni za navijače kraj malih ekrana.

Tako je osvanuo snimak iz jednog doma gde su navijači Galatasaraja sa nestrepljenjem gledali utakmicu i dočekali promašaj pozajmljenog igrača Monaka Anrija Onjekurua.

Onjekuru je bio u nekoliko izglednih prilika tokom meča, a pred kraj u nadoknadi izašao sam ispred golmana, ali mu je Altaj Bajindir odbranio šut.

Onjekuru se kasnije iskupio pogotkom u šestom od deset minuta nadoknade čime je postavio konačan rezultat i potvrdio pobedu tima za koji igra.

Jeste Liverpul izgubio od Atletika u Ligi šampiona, ali je u Premijer ligi nanizao već 17 pobeda. Nova, 18. u seriji, plaća se kvotom 1,20. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Liverpul - Vest Hem.

Osokoljen pobedom protiv Salcburga od 4:1 Ajntraht ide na tri boda, kec je vredan kvote 1,90. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionice za meč Ajntraht - Union.

Video: Partizan se spasao penalom u nadoknadi, Natho pogodio za bod: TSC imao pobedu u džepu do 91. minuta!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Party Zanovac

    24. februar 2020 | 12:04

    To je strast i to neko ko ne prati voljeni klub ne moze da razume. Ne snimam se ni na stadionu ni kod kuce, a da se snimam sigurno bi poput ovih bio hit na internetu.

  • Ha ha ha

    24. februar 2020 | 10:39

    Koji ludaci majko mila ha ha ha ha.

  • Jedna

    24. februar 2020 | 11:05

    Tako reaguju i kad ih žena iznervira pa mlate za sve pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA