Karijus se vraća u Liverpul: Turci ga dočekali kao spas, pa videli da su se "opekli"

Golman će verovatno biti samo prosleđen negde drugde jer ima ugovor sa Redsima do 2021.

  • 2

Nemački čuvar mreže Loris Karijus vraća se na leto u svoj matični klub Liverpul, odakle je došao na pozajmicu u Bešiktaš, javlja Atletik.

Turski klub je mogao da aktivira klauzulu i otkupi golmana za 7.25 miliona funti (8.6 miliona evra), ali pošto je Karijus nekoliko puta kiksirao na utakmicama, Bešiktaš se za tu opciju nije odlučio.

Dvogodišnja pozajmica će tako biti okončana u junu kada će o Karijusu odlučivati Jirgen Klop i stručni štab Redsa. Međutim, i sam golman je svestan da neće biti dobrodošao na Enfild roudu.

Zbog toga su i Liverpul i 26-godišnji Nemac otvoreni za ponude, tim pre što je Liverpul ubrzo posle finala Lige šampiona 2018. godine doveo Alisona Bekera kao startnu "jedinicu", dok je Adrijan skoro potpisao dvogodišnji ugovor.

On će biti rezerva u slučaju povrede Alisona, a ima i opciju da ugovor produži na još godinu dana što znači da bi Karijus bio čvrsto zakucan za klupu, čak i kada bi ostao u slavnom klubu.

Podsetimo, Karijus je negativnu pažnju na sebe skrenuo sa dva katastrofalna kiksa u finalu Lige šampiona pre dve godine kada je praktično poklonio Real Madridu titulu prvaka Evrope.

Video: Preleteo je pola sveta zbog finala Lige šampona, voli Zvezdu, a dobro pamti najveći poraz Liverpula

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA