Zvezda odredila cene karata za 162. večiti derbi!

Najjeftinije ulaznice su 500, a najskuplje 4.000 dinara

  • 9

U sredu 26. februara 2020. počinje prodaja karata za predstojeći 162. večiti derbi koji će Zvezda odigrati protiv ekipe Partizana u nedelju 1. marta 2020. na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom u 18 časova.

Radno vreme blagajni stadiona "Rajko Mitić" je od 10 do 18 časova svakog dana od srede do nedelje, dok će karte za južnu tribinu organizovati FK Partizan.

Najjeftinija ulaznica je 500 dinara, dok su najskuplje VIP galerije od 4.000.

Crveno-beli su domaćini i odredili su cene karata za ovaj meč:

Sever: 500 dinara;

Jug: 500 dinara (prodaju karata za ovu tribinu organizuje isključivo FK Partizan);

Istok bok: 800 dinara;

Istok centar: 1000 dinara;

Zapad (bok i centar): 1.200 dinara;

VIP Zapad: 1.500 dinara;

VIP 1: 3.000 dinara;

VIP 2: 3.000 dinara;

VIP Galerija: 4.000 dinara (u cenu karte uključeni su hrana i piće u Champions Club-u).

FK Crvena zvezda - FK Partizan, Večiti derbi finale Kupa Srbije Navijači Partizana na derbiju na Marakani; Foto: Marko Jovanović

Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks.

Jedan kupac može kupiti do 4 karte uz pokazivanje ličnog dokumenta. Osobe mlađe od 18 godina mogu biti na stadionu samo u prisustvu punoletne osobe. Svi posetioci moraju imati važeću kartu, bez obzira na uzrast.

Prodaja karata preko interneta odvijaće se na sajtu kompanije iTicket. Po uspešnom plaćanju kupac preuzima elektronsku kartu koju sam štampa i dolazi direktno na utakmicu. Plaćanje na sajtu iTicket moguće je karticama iz sistema Viza, MasterKard, Maestro, AmEks i Dina.

Takođe, vlasnici sezonskih karata Crvene zvezde za ovu sezonu mogu u ponedeljak i utorak da iskoriste pravo prioriteta i da preuzmu dodatnu besplatnu kartu za tribinu i sektor za koji imaju kupljenu sezonsku kartu.

Posle početka prodaje karata za ovu utakmicu, u sredu 26. februara, preuzmimanje dodatnih besplatnih karata na blagajni stadiona će biti moguće ukoliko u momentu preuzimanja još ima dostupnih karata u prodaji za tu tribinu odnosno sektor. Takođe, tokom perioda prodaje karata će biti moguće izvršiti zamenu i umesto te, uzeti kartu za tribinu sa istom ili nižom cenom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfcbgd

    24. februar 2020 | 23:20

    Treba da nam plate da dodjemo da gledamo to sto oni zovu fudbal!

  • Јојо

    24. februar 2020 | 17:01

    Веруј ми нико те није разумео

  • Rola

    24. februar 2020 | 16:13

    Šta je sada ovo za jug karte prodaje Partizan dali neko Pitao Čovića dali je to rizik kako može biti zajedno cigani i grobari. Ako ne može u košarci kada igra FMP-2 i Partizan nebi trebalo ni u fudbalu i tu može doći do incidenta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA