≫ 

Koronavirus preti da upropasti Seriju A i odlučujući derbi za titulu, domaćin gubi 5 miliona evra

Meč Juve - Inter iza zatvorenih vrata?

  • 0
Gonzalo Iguain, Juventus, inter Foto: Tanjug/Ap

Koronavirus je ovih dana u potpunosti paralizovao italijanski sport zbog činjenice da je pomenuta bolest već usmrtila nekoliko ljudi u toj zemlji!

Četiri meča Serije A za vikend su odloženi, a trenutno preti opasnost da koronavirus upropasti možda i odlučujući derbi za titulu - derbi između Juvnetusa u Intera!

Meč je na programu u Torinu u nedelju, od 20. 45 minuta, a poslednje informacije sa "čizme" kažu da bi on mogao da se igra bez prisustva publike.

Ideja o odlaganju utakmice trenutno "nema dosta glasova" s obzirom na to da i Juve i Inter imaju i te kako zgusnut raspored. Oba tima igraju Kup Italije i Evropu.

Kada već pominjemo Evropu, dodaćemo i to da će Inter revanš meč 1/16 finala LE protiv Ludogoreca igrati iza zatvorenih vrata.

Italijanski mediji donekle i sažaljevaju Juve, i to iz dva razloga - prvi je što će šampion Italije izgubiti oko pet miliona evra ako publike ne bude, a drugi je što neće imati podršku navijača u najvažnijem meču sezone.

Podsetimo, Juventus, Inter i Lacio se bore za titulu! Crno-beli imaju 60 bodova, Rimljani 59, dok Neroazuri imaju 54 i meč manje.

Video: Razvojni put virusa koji već mesec dana kosi sve pred sobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA