Liverpul bio na ivici prvog poraza, pa preokrenuo posle velike greške golmana!

Redsi "tukli" vest Hem kod kuće

  • 0
FK Liverpul Foto: AP/Tanjug

Na papiru je to bio lagan test, na terenu veliko mučenje i jedva izvojevana pobeda - Liverpul je slavio protiv Vest Hema rezultatom 3:2 (1:1)!

Čekićari, koji su u zoni ispadanja, imali su vođstvo od 2:1 na Enfildu do 68. minutu kada je Lukas Fabijanski napravio veliki kiks i vratio Redse u igru.

Izjednačenje Liverpulu doneo je Salah čiji ne tako jak šut Fabijanski je "propustio" kroz ruke, da bi Mane u 81. postavio konačan rezultat.

Prrethodno je Vajnaldum u 9. doveo domaćina u vođstvo, ali je Diop tri minuta kasnije izjednačio rezultat. Preokret je doneo rezervista Fornals u 54. minutu međutim, saigrač Fabijanski ga je koštao toga da možda bude i junak utakmice.

A junak je u 88. mogao da bude i Boven kom je zicer za 3:3 odbranio Alison. I to samo nekoliko trenutaka nakon što je Maneu poništen još jedan gol zbog ofsajda.

Liverpul je došao do 79. boda i 26. trijumfa, a propustili su da slave samo protiv Mančester junajteda na Old Trafordu u prvom delu sezone (1:1). Čekićari su, s druge strane, 18. sa bodom ispod crte.

Pogledajte golove:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA