Zvanično: Meč Serije A za titulu bez navijača, Mihi, SMS-u i Kolarovu koronavirus "ne može ništa"

Srpski stručnjak sa Bolonjom gostuje Laciju, a meč će se igrati uz publiku koja će sasvim sigurno srdačno dočekati svog nekadašnjeg igrača

  • 0
Koronavirus, Italija

Foto: Tanjug/AP

Sada je i zvanično - derbi 26. kola Serije A između Juventusa i Intera, koji je direktan duel u borbi za titulu, igraće se bez prisustva navijača!

Ovo je odluka FS Italije i Ministarstva sporta te zemje koji su zbog koronavirusa odlučili da naredno kolo podele na mečeve na kojima će biti dozvoljena publika i na one na kojima neće.

Italijanski mediji su ranije javili da će Juventus izgubiti pet miliona evra ako publike ne bude, odnosno biće lišeni velike podrške sa tribina u meču koji bi mogao da izbaci Inter iz igre za Skudeto.

Pored te utakmice, navijača neće biti na mečevima Udineze - Fjorentina, Milan - Đenova, Parma - SPAL, Sasuolo - Breša, Sampdorija - Verona.

S druge strane, derbi između Lacija i Bolonje će se igrati pred navijačima, što će biti idealna prilika da i domaći fanovi pozdrave Sinišu Mihajlovića.

Takođe, publike će biti na utakmicama Napoli - Torino, Kaljari - Roma i Leće - Atalanta.

Podsetimo da Juve ima 60 bodova, Lacio 59, a Inter 54 uz meč manje. Dakle, jasno je da nam sledi neverovatan finiš Serije A.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA