≫ 

Gobeljić uskoro ulazi u "klub 100": Verujem u duplu krunu

Fudbaler Zvede odigrao je 98 mečeva za crveno-bele i uskoro će se upisati klub 100

  • 1
Marko Gobeljić Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić, strelac efektnog gola u pobedi protiv Vojvodine 2:0, izjavio je da je je svakim danom sve srećniji u klubu i da veruje u osvajanje duple krune.

- Svaki gol u Crvenoj zvezdi mi mnogo znači, a posebno kada su ovako efektni. Nadam se da će ih biti još više.

- Možda jedan od najlepših u mojom karijeri u crveno-belom dresu, tu je i gol u Kruševcu iz prošle sezone koji je takođe sjajan.

- Proslavio sam pogodak sa Radonjićem. Video sam da je tu ispred severa, pa sam mu rekao da ću doći do njega ako postignem gol - rekao je Gobeljić za klupski sajt.

Gobeljić je došao do kote od 98 odigranih utakmica u crveno-belom dresu, a mogao bi vrlo brzo da uđe i u "klub 100", najverovatnije već za vikend u derbiju.

- Sjajan podatak. Skoro tri godine sam u klubu, osećam se predivno i svakim danom sam sve srećniji. Nadam se da neću stati na tom broju i da ću još dugo biti Zvezdin vojnik. Međutim, bitan mi je i učinak celog tima, jer smo mi pre svega jedna velika porodica.

Video: Marko Gobeljić objasnio svoju proslavu gola sa Radonjićem

-Moramo biti maksimalno fokusirani iako imamo sada malo veću bodovnu prednost, gledamo samo sebe da u svakoj utakmici budemo još efikasniji jer samo tako možemo mnogo. Verujem da ćemo se na kraju sa našim navijačima radovati duploj kruni- poručio je reprezentativac Srbije.

(Telegraf.rs/Fk crvena zvezda)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Di

    25. februar 2020 | 07:43

    Da NEMAS 50 rekao bih da si jos mali pa verujes u bajke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA