≫ 

Procurio izgled novog dresa Srbije: Ovakve boje nismo imali nikada, grb je od fluorescentne žute!

Neobičan dizajn novog ruha Orlova

  • 24
Aleksandar Mitrović

Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Srbije dobili su novi dres! Kako će izgledati novo ruho Orlova u kojem će igrati meč baraža protiv Norveške 26. marta, objavio je portal footyheadlines, koji je ekskluzivno objavio izgled rezervnog dresa Srbije.

Kao i prethodni rezervni dres Orlova, i ovaj će biti bele boje, ali će ovoga puta imati neobičan dizajn grba, kao i simbole ocila duž ramena. Osim bele, plava boja je druga koja će biti zastupljena, a takođe i fluorescentno žuta, koja se nalazi u grbu FSS-a.

Telegraf je dobio potvrdu da će dres izgledati ovako i da će promocija dresa biti obavljena 23. marta, kada će biti predstavljen i prvi dres. Prvi zvanični meč u novom dresu, Orlovi će imati protiv Norveške i strašnog Erlinga Halanda u Oslu 26. marta u polufinalu baraža za EURO.

Ukoliko pobede u tom meču, 31. marta ćemo na Marakani videti i promociju prvog dresa, u finalu baraža gde bi Orlovi igrali sa pobednikom duela Škotska - Izrael.

Pogledajte i sami kako izgleda novi rezervni dres Orlova.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V

    25. februar 2020 | 14:19

    Nek igraju u majicama na bretele sto se mene tice, ali dosta vise zavitlavanja, dajte da makar jedne kvalifikacije i prvenstvo se odigra maksimalno i timski.

  • Danilo 49

    25. februar 2020 | 14:09

    Zanimljivo

  • Messi

    25. februar 2020 | 14:21

    Interesantan dres, a to sto ovi negativci komentarisu ,to je normalno . Uvek ce ih biti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA