≫ 

Inđija se nada iznenađenju i spektaklu protiv Zvezde, planuće sve karte!

Poslednja uvertira za derbi Zvezdu čeka u Inđiji

  • 9
___ Foto: MN Press

Fudbaleri Inđije domaćini su Crvenoj zvezdi u sredu u 14 časova u novom kolu Superlige, što je uvertira Dejanu Stankoviću za 162. večiti derbi.

Iako su mnogi na Marakani već mislima sigurno u derbiju, koji će se protiv Partizana igrati u nedelju u 18 časova, a to će Inđija pokušati da iskoristi.

- Za gledaoce je preostalo još malo karata koje se prodaju u Restoranu Gradskog stadiona u Inđiji po ceni od 500 dinara. Prodaja počinje od 10 časova i traje do 15 časova u utorak, sem samog dana odigravanja u sredu. Utakmica počinje od 14 časova i kako se očekuje kišno vreme ne zaboravite vaše kišobrane - saopštila je Inđija, koja je na ovakav meč čekala 10 godina, prema rečima trenera Aleksandra Janjića.

- Naredni protivnik, dolazi nam šampion u ovom trenutku. Učesnik prošlogodišnje Lige šampiona, uspešan učesnik Lige šampiona. Ekipa i klub koji su svašta iznedrili. Koji su evropski prvaci, pobedili Liverpul i da ne nabrajam dalje. Svi znamo ko je Zvezda - rekao je Janjić za sajt kluba.

- U svakom slučaju jedan praznik fudbala u Inđiji, jer je zadnji put Zvezda dolazila na zvaničnu utakmicu pre deset godina. Isto što sam rekao i pred Partizan igračima, to tako treba da shvate, da je to praznik fudbala. Trebalo bi da uživaju u ovoj utakmici, u svakom momentu. Siguran sam da će tribine biti pune, treba da damo sve od sebe, možda u ovom trenutku i malo više. Pretpostavljam da su igrači motivisani za tako nešto. Onda, videćemo kakav će biti krajnji rezultat.

Nadaju se u Inđiji potajno i iznenađenju.

- Fudbal je takva igra da ne pobeđuju uvek i u svakom trenutku favoriti. Zvezda jeste veliki favorit, tu nema šta de sa polemiše. Imaju dobru formu, promenili su neke stvari u igri. Očekujem jednu pre svega zanimljivu partiju i očekujem da mi kroz ovu utakmicu i narednu se pripremamo za ono što nas očekuje u nastavku prvenstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Comi 85

    25. februar 2020 | 14:37

    E ovako da se vratimo na poluvreme na marakani i 0:1 za Indjiju!!Dr.Terzic trazi vodeceg coveka Indjije pod pretnjom ovde ste dosli da pobedjujete?!!Odgovor je bio da ga dzabe traze i da Indjija igra posteno i tako ce biti!!Terzic preti i govori da ce posle ovoga Indjija ispasti iz lige.Posle znamo sta se desava,sudija resava na marakani a Indjija biva urnisana i unakazena sledecim utakmicama!!!Ovo je ziva istina i svako ko je iz Indjije i prati Indjiju je znao za ovo!!!

  • Дејан Младеновић

    25. februar 2020 | 14:24

    И фмп се нада у бар 2 пенала ( по обичају нешостојећа) што су им свирана у БГ против Инђије

  • Ujka Zitko PFK

    25. februar 2020 | 14:11

    Padaju opet dva penala za zvezdanku u 90.minutu.😉😉😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA