Radnički ima novog trenera posle odlaska Kosanovića

Radoslav Batak preuzima kormilo Nišlija

  • 1

Nekadasšnji fudbaler i trener Vojvodine Radoslav Batak novi je šef stručnog štaba Radničkog iz Niša.

Nekadašnji crnogorski reprezentativac na klupi Nišlija zameniće Milorada Kosanovića debitovaće već sutra protiv "svoje" Vojvodine u Novom Sadu.

- Stigao sam u ogranizovan klub, koji ima visoke ambicije i u skladu sa tim ću se i ponašati. Pred Radničkim su velika iskušenja u nastavku ove sezone, a ja sam spreman za ovaj posao i verujem da ćemo ovde napraviti dobru priču. Mnogi govore da preuzimam klub u nezgodnom trenutku, ali ja mislim da za jednog trenera nezgodan trenutak ne postoji. Prihvatam ovaj izazov, radujem mu se i ubeđen sam da ćemo ovde napraviti ozbiljan rezultat - rekao je Batak na promociju u Nišu.

On je istakao da odlično poznaje sredinu u koju je došao.

- Pratio sam poslednje mečeve Radničkog, a neke igrače sam trenirao u Vojvodini. Sa sportskim direktorom Markom Jovanovićem sam delio svlačionicu na Tajlandu, tako da sam i preko njega bio upoznat sa situacijom u klubu. Odradio sam jedan trening sa ekipom, polako se upoznajemo i zadovoljan sam sa onim što sam video - istakao je Batak.

Radnički ove sezone ima za cilj novi plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

- Svi znamo šta je želja ljudi koji vole ovaj klub i onih koji ga vode. Situacija na tabeli je solidna za nas i potrebno je da u nastavku sezone zaigramo na još višem nivou kako bismo ispunili ono što se od nas očekuje. Smatram da ovde ima kvaliteta i da ćemo uraditi ono što je potrebno - poručio je Batak.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja sam ja

    25. februar 2020 | 21:54

    Batak, lalatovic, krunic, ovaj sto je otisao iz radnickog, onaj celavi sto vodi mladu reprezentaciju i jos tu par pojedinaca koje sam zaboravio.. e oni se stalno vrte u ovoj nasoj kineskoj ligi.. ne moze mlad trener doci od njih na redKokezijada!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA