≫ 

Bajernova "ptica trkačica": Pogledajte sprint i asistenciju Alfonsa Dejvisa za treći gol Bavaraca!

Kanađanin je oduševio fudbalski svet večeras

  • 2

Bajern je pregazio Čelsi usred Londona, bilo je 3:0, ali je lako moglo da bude i pet ili šest razlike za šampiona Nemačke koji je dominirao. Šou je pripao Seržu Gnabriju koji je dao dva gola, ali mora se reći da je i Tomas Miler odigrao onako kako je igrao možda pre šest ili sedam godina i kakvog smo zaboravili.

Ipak, fudbalski svet je večeras oduševljen samo jednim momkom, a to je Kanađanin Alfonso Dejvis, dečko od tek 19 godina koji je odigrao čudesni meč. Iako je pre godinu i po dana stigao u Minhen kao krilni napadač, u Bajernu je "nazadovao" i završio na poziciji levog beka. Međutim, kako igra ove sezone, već sada je izrastao u jednog od najboljih na ovoj poziciji što je potvrdio i prodorom i asistencijom za treći gol Bavaraca.

Kako je samo lako protutnjao pored trojice igrača Čelsija, u maniru "ptice trkačice" iz crtanih filmova i onda na tacni poslužio Levandovskog za 3:0. Taj potez, kao i izdanje tokom svih 90 minuta oduševili su ljubitelje fudbala koji ga na društvenim mrežama već porede sa Krstijanom Ronaldom. Navijači Liverpula čak traže od Klopa da ga dovede na Enfild.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гидри

    26. februar 2020 | 08:38

    И шта сад, Мрзитељи Звезде? Челси слаб? Добро су прошли, само три комада. Па овај Бајерн би згазио и нашу репрезентацију, а не Звезду... Баш бих волео да видим како би се Партизан провео...

  • Realno

    26. februar 2020 | 01:07

    Za Robertsona izmislio fudbal...Nevidjen potencijal s'tim što uopšte nije rupa u defanzivi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA