Gatuzo bez dlake na jeziku: Ovaj igrač je kriv što nismo pobedili Barselonu!

Italijan žali zbog te greške u 57. minutu

  • 0
Đenaro Gatuzo

Foto: AP/Tanjug

Mario Rui je krivac zato što je Napoli iz jednog jedinog šuta primio gol od Barselone u osmini finala Lige šampiona i tako ostao bez pobede - 1:1!

Tako tvrdi trener Napolitanaca Đenaro Gatuzo koji je novinarima objasnio situaciju iz 57. minuta kada je Antoan Grizman kaznio grešku odbrane domaćeg tima.

- Greška kod izjednačujućeg gola bila je u tom što je Mario Rui ostao iza linije ofsajda. Maksimović je trebalo da ode tamo, ali on nije stigao na vreme i i ostao je prostor - rekao je Gatuzo i dodao:

- Plasman u četvrtfinale je otvoren. Biće vremena da se spremimo za tu utakmicu, znajući da za Barsu neće moći da igraju Serhio Buskets i Arturo Vidal. Naša je dužnost da odemo na Nou Kamp i borimo se za prolaz. Napoli ima jake igrače, Barselona ima nešto drugo, međutim, ukoliko budemo fokusirani imaćemo šanse.

Iako Napoli nije pobedio, Gatuzo može da bude zadovoljan partijom svojih izabranika.

- Otkako je Kike Setjen stigao, Barsa sistemski ima pet ili šest igrača u napadu. Tera te da se braniš duboko na svojoj polovini. Morali smo da igramo tako, da smo joj ostavili višak prostora mogla je da nas kazni. Jedva nam je šutnula na gol. Mogli su gosti celo veče da provedu na terenu i da nam ne daju gol, a ovako smo primili jedan usled sopstvene greške.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA