≫ 

Stanković pred novinarima: Razočaranje nula, tek sada ćemo pričati o Partizanu!

Trener crveno-belih ponovio da nema šta da zameri svojim igračima

  • 23

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije bio ljut na svoje igrače, iako su kiksnuli u Inđiji pred derbi, odakle se vraćaju sa bodom posle remija od 1:1.

- Nismo dobro punili šesnaesterac prvo poluvreme, drugo smo radili ono što smo hteli. Da sada znam neke stvari, verovatno bih neke stvari promenio, ali nemam šta da zamerim igračima, pocepali su se - rekao je Dejan Stanković i istakao da nije razočaran.

- Zašto bih bio razočaran, život ide dalje, imamo jednu spektakularnu utakmicu sad u nedelju - rekao je Stanković i rekao da očekuje reakciju svojih igrača.

- Naravno, posle ovakvih utakmica rasteš u karakteru, rekao sam, momci imaju svoje planove i svoju borbu, imali su jednu šansu posle naše greške i dali gol, posle još jednu šansu. Dva kiksa, jedan gol i jedna šansa. I mi smo mogli da dobijemo meč. Nisam razočaran, razočarenje nula - konstatovao je Stanković, koji je objasnio i svoju reakciju na klupi posle gola, kome je kumovala greška Pankova.

- Može da te izbaci iz takta to, ali sve čestitke Inđiji na pravoj takmičarskoj borbi, od prvog minuta su grizli, kao i mi u drugom poluvremenu.

On je naglasio da 162. večiti derbi sigurno nije bio u glavama igrača, ali da će biti tek od danas.

- Ne verujem da je ta utakmica bila u podsvesti, nismo pričali o Partizanu, od danas krećemo sa spremanjem jedne spektakularne utakmice za Srbiju, za Beograd, za navijače Zvezde i Partizana, videćemo se na konferenciji pa pričamo - zaključio je Dejan Stanković.

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    26. februar 2020 | 16:39

    Da se ne zavaravamo igra nula. Izbor igraca nula... Sve u svemu nista

  • Gogi-11

    26. februar 2020 | 16:39

    Ako nema sta da se zameri a ne pobedis kandidata za ispadanje onda nesto nije u redu dali sa trenerom ili sa nekim dogovorom pitanje je sada.... sramota od igre ali naravno platu ce primiti redovno....

  • Zemunac

    26. februar 2020 | 16:49

    Sram vas bilo, drugi put ih kradete!!! Treba sami da igrate ping pong ligu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA