≫ 

Ovakvog Dekija nikad niste videli! Besneo ka loži posle gola Zvezde, zbog provokacije uprave Inđije!

Mali verbalni rat viđen je u Inđiji

  • 67

Dejan Stanković euforično je proslavio pogodak Crvene zvezde protiv Inđije, ali je to bila prilika da se revanšira i upravi Inđije za provokacije.

Tokom većeg dela meča, mogle su se čuti iz gornje lože opaske na račun igre, a naročito suđenja tokom utakmice Inđija - Crvena zvezda, što je zasmetalo Stankoviću.

Skupljala se dugo nervoza u njemu, a svojih pet minuta za odgovor dočekao je uz pogodak izjednačenja, kada se revanširao slaveći gol okrenut prema loži stadiona.

- Sad će još jedan, sad će još jedan - govorio je Stanković gledajući ka loži Inđije.

Na kraju, ipak nije došlo do novog pogotka crveno-belih, Inđija je sačuvala bod pred novim naletima crveno-belih (1:1), a zanimljivo je i Stanković analizirao utakmicu, što možete pogledti u snimku.

Video: Stanković pred novinarima: Razočaranje nula, tek sada ćemo pričati o Partizanu!

Zvezda večeras (21.00) u Španiji protiv Baskonije, koja je u lošoj formi, ima možda i poslednju šansu da ostane konkurentna u trci za četvrtfinale. Dvojka je 2,55, dok je kec na baskijsku ekipu 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Baskonija - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA