≫ 

Prija nam kiks Zvezde, sve mi je danas bilo po volji: Savo Milošević zadovoljan posle Proletera

Trener Partizana poželeo sreću Bambiju Tošiću u novom klubu

  • 11

Zadovoljan je Savo Milošević pobedom nad Proleterom iz Novog Sada od 3:1 u 23. kolu Superlige Srbije, posebno jer će on doneti mir crno-belima uoči 162. večitog derbija na Marakani.

Naravno, trener Partizana ima manje zamerke na igru, ali je posao odrađen.

- Ostvarena su tri boda, što je jako važno posle lošeg rezultata u Senti. Jako je bilo bitno i pred derbi da napravimo dobro raspoloženje. To je najosnovnije što smo uradili. Bitno je da se niko nije povredio. Sve što se danas izdešavalo mi je baš po volji. Čestitke momcima na ozbiljnom pristupu tokom 90 minuta. Možemo bolje da igramo, ali primarni cilj je ostvaren i to je najbitnije - ocenio je Milošević.

Savo kaže da kiks Zvezde u Inđiji prija crno-belima, ali da gleda isključivo sebe i svoj tim.

- Svakako da nam prija taj rezultat, ali treba da vodimo računa o sebi i onome što mi treba radimo. Dolazi derbi, biće priče o njemu, naravno da je moguć kiks uvek, kiksnuli smo mi pre par dana, danas je Zvezda, a derbi je prilika da vidimo ko je bolji u ovom momentu. Ne bih se mnogo osvrtao na to što je Zvezda odigrala u Inđiji nerešeno.

Trener Partizana je potvrdio da Zoran Tošić definitvno odlazi u Kinu.

- Pričali smo o tome, sada je definitivno. Ostaje mi da mu poželim sve najbolje u nastavku karijere. Zadužio je ovaj klub i zaista iskreno mu hvala od mene i stručnog štaba na svemu što je uradio za ovu ekipu. Neka ga posluži zdravlje, on je fenomenalan igrač koji nam je doneo dosta stvari u prethodnih godinu dana - zaključio je Milošević.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA