≫ 

Ludnica na Krejven Kotidžu: Mitar promašio penal u 89. pa ga zakucao glavom u 94. za pobedu Fulama!

Srbina slavi večeras beli deo Londona

  • 20

Iako je Liga šampiona večeras na TV ekranima u "prajm tajmu", u Engleskoj se igralo novo kolo Čempionšipa i opet ga je obeležio Srbin.

Aleksandar Mitrović podario je Fulamu još jednu pobedu u borbi za plasman u Prmijer ligu, a u maju kada se bude podvlačila crta mažda baš ovaj pogodak za trijumf nad Svonsijem od 1:0 bude presudan.

Napadao je Fulam celu utakmicu čvrsti tim Svonsija. Velšani, prgavi po prirodi, nisu im dali da dominiraju, ali je londonski tim u 89. minutu ipak stigao do najstrože kazne. Loptu je uzeo (a ko će drugi) Mitrović, izveo najstrožu kaznu i promašio. Tačnije golman Vudman ga je majstorski pročitao.

Bilo je to nešto što je tako netipično za napadača srpske reprezentacije ove sezone, koji je i najbolji strelac Čempionšipa, ali taj promašaj ga nije obeshrabrio. Ni njega, a ni Fulam koji je napadao do samog kraja. A kada je neko uporan kao tim Skota Parkera onda je logično da usledi i nagrada.

Za nju se pobrinuo Mitrović, koji je na centaršut Kamare fantastično skočio na nekih pet-šest metara i glavom u maniru rasnih engleskih centarfora prikucao loptu o prečku iza leđa golmana Svonsija.

Bio je to šah-mat u 94. minutu, nekoliko sekundi pre kraja utakmice, a koliko Mitrovićev čak 23. pogodak u sezoni znači igračima i fanovima Fulama pogledajte na snimku na početku teksta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA