≫ 

De Brujne se penalom "osvetio" Kurtoi koji je imao seks sa njegovom bivšom devojkom!

Belgijanci u centru pažnje na Bernabeu

  • 4
Kevin de Brujne Foto. AP/Tanjug

Bilo je to sve, samo ne običan penal! Oči u oči Kevin de Brujne i Tibo Kurtoa, dva stara prijatelja! Na talonu pobeda Sitija protiv Reala, a u podsvesti afera koja datira od pre nekih šest, sedam godina!

Vezista Stija je nadmudrio saigrača iz reprezentacije za konačnih 2:1 u korist šampiona Engleske i tako mu se na neki način osvetio za to što je spavao sa njegovom nekadašnjom devojkom.

Podsetimo, De Brujne je bio u vezi sa Kerolajn Lajnen koja je potom završila u krevetu Kurtoe.

- Moja bivša devojka je često putovala u Madrid, pošto se od ranije poznavala sa Kurtoom došlo je do toga da me prevari. Rekao sam mu u lice da znam da je spavao sa njom i od tada imamo samo profesionalni odnos. Nismo više jedni od najboljih drugova, ali smo ok. Selektor me je pitao da li želim da Kurtoa bude odstranjen iz reprezentacije, ali ja nisam hteo. Iako se desilo što se desilo, on je dobar golman i potreban je Belgiji - rekao je De Brujne 2014. godine.

Svoju verziju priče imala je i Kerolajn.

- U leto 2012. godine, Kevin mi je rekao da je imao aferu sa mojom najboljom drugaricom i ja sam mu rekla da bira između mene i nje. Bila sam spremna da mu dam drugu šansu, ali naša veza nije bila ista posle toga - počela je svoju priču Kerolajn koja je rekla da su je De Brujneovi roditelji naterali da ćuti o tome, inače će je tužiti zbog toga, a onda je ispričala šta se dogodilo sa Kurtoom:

- Onda sam otišla u Madrid, da mu vratim milo za drago, a on je mislio da je moje putovanje odlična ideja, ali onda se dogodilo nešto što nije smelo. Te večeri, Tibo mi je dao nešto što nisam dobila za tri godine veze sa Kevinom. Sa Tibom sa m mogla da pričam o svemu, a spremio mi je i večeru, što Kevin nikada nije učinio. Kevin me je izdao i pomislila sam zašto i ja ne bih uradila isto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jv

    27. februar 2020 | 08:39

    Haha Kurtoa je ipak jace zaVukao

  • samo iskeno

    27. februar 2020 | 07:37

    Ma samo jašo svi smo naši i onako će je neko treći možda oženiti haha

  • YYY

    27. februar 2020 | 07:05

    Mislim ipak da je Kurtoa bolje prosao i radije bih se menjao sa njim nego sa tobom! Verovatno je i njoj bilo lepse jer ima veci nos od tebe, a ne kazu dzabe: "sto u izlogu, to i u radnji!"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA