Skuplja titule, ali i crvene kartone: Serhio Ramos opet ispisao istoriju i stigao Zlatana i Davidsa!

Velika karijera Španca koju su obeležili gafovi

  • 3

Možda je osvojio četiri Lige šampiona, isto toliko titula u Španiji, Svetsko prvenstvo, kao i dva evropska šampionata, ali je Serhio Ramos istovremeno i jedan od kolekcionara najvećeg broja crvenih kartona na svetu u istoriji fudbala.

Naravno i večerašnji poraz od Mančester Sitija u Madridu u Ligi šampiona obeležio je kapiten Reala koji je isključen u 86. minutu nakon što je u kontri oborio Gabrijela Žezusa, a to mu je verovali ili ne čak 26. crveni karton u karijeri.

U Ligi šampiona ovo mu je bilo četvrto isključenje, a po tom broju mogu da mu pariraju jedino Zlatan Ibrahimović i Edgar Davids koji su takođe bili isključeni po četiri puta u elitnom takmičenju.

Jedino što će 33-godišnji Ramos teško prestići na večnoj listi fudbalera koji ima najviše isključenja, a to je Kolumbijac Herardo Bedoja koji je izbačen iz igre čak 46 puta u karijeri. Drugoplasiranog Francuza Sirila Rula koji ima 27 crvenih prešišaće do kraja sezone. Verovatno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    27. februar 2020 | 08:17

    Panj od igrača.

  • samo iskeno

    27. februar 2020 | 07:35

    Fajl jeste bio, ali bilo je 50/50 na loptu. Crveni malo prestrogo dosudjen, žuti da, a Jesus se bacio kao da ga je sabljom posekao

  • Milic

    27. februar 2020 | 08:56

    A sta je sa Gatuzzo, ako on nije rekorded u crvenim onda nezz ko je :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA