≫ 

Promašaj godine u Srbiji o kojem će pričati ceo svet: Neverovatno šta fudbaler Spartaka nije pogodio

Ovo je bez dileme bilo teže promašiti nego pogoditi

  • 2
Stefan Šormaz Printskrin: Youtube/Superliga Srbija

Stefan Šormaz je na utakmici Spartaka i Mladosti postigao gol u pobedi svog tima od 3:1, ali će meč u Subotici pamtiti po promašaju koji će bez dileme biti u ozbiljnoj konkurenciji za promašaj godine.

Napadač Spartaka je u samoj završnici imao priliku kakvu je bukvalno teže promašiti nego pogoditi. Na pet metara od gola natrčao je na odbijenu loptu, a ispred sebe je imao potpuno prazan gol.

Međutim, uspeo je da promaši nebranjenu mrežu i da prebaci loptu preko prečke.

Čitav stadion je bio u neverici, uključujući i samog Šormaza, koji se hvatao za glavu.

Na njegovu sreću, to se nije odrazilo na ishod meča, iako je Mladost nedugo posle njegovog promašaja smanjila rezultat na 2:1 preko Milana Bojovića.

Šormaz se na kraju donekle iskupio za promašaj golom u 89. minutu, kada je iskoristio centaršut sa desne strane i glavom zatresao mrežu rivala.

Možda i najzanimljiviji od svih revanš mečeva 1/16 finala Lige Evrope igraće se u Portu od 18.55, gde gostuje Leverkuzen, koji je iz Nemačke poneo kapital od 2:1. Vrlo neizvesno, a kvota na prolaz Porta je 2,55, dok prolaz Nemaca plaća 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto - Leverkuzen.

Pogledajte i sami promašaj Šormaza o kojem će bez dileme pričati i van granica Srbije:

Spartak je sa ova tri boda došao na deobu 7. mesta sa Voždovcem. Obe ekipe imaju po 35 bodova, dok je Mladost na 8. mestu sa 31 bodom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suboticanin

    27. februar 2020 | 10:56

    Imam samo jedno pitanje, jel to ova nova trava, proslogodisnja? Odrzava li to iko? A, da... btw, stadion se ne vidi od korova i rusevina okolo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA