≫ 

Luka Jović pobesneo zbog tračeva da je loš otac: Oglasio se saopštenjem iz Madrida!

Reagovao je Jović na priče o proslavi rođendana

  • 9
Luka Jović, sin David

Foto: Instagram/lukajovic

Fudbaler Reala, Luka Jović, naljutio se zbog tabloidnih priča povodom 1. rođendana svog sina.

Pojedini mediji i fanovi su na društvenim mrežama objavljivali provokativnu priču da ga je devojka Sofija odvojila od sina pred rođendan, što je on oštro demantovao.

Imao je Jović zdravstvenih problema, zbog čega je pauzirao i odmarao, kako bi se oporavio za meč Lige šampiona protiv Mančester sitija, u kom je zaigrao u završnici.

- S obzirom na to da pojedini mediji kojima ne želim da dajem reklamu pokušavaju u javnosti da me predstave kao lošeg oca, moram da se oglasim. Zbog problema sa stomačnim virusom, nisam hteo da rizikujem dolaskom u Beograd i time pogoršam situaciju u klubu s obzirom na to da je veoma bitna utakmica bila na rasporedu za dva dana - saopštio je Jović, pa nastavio u sličnom tonu.

- Sa svojom devojkom imam zdrav odnos što se tiče Davida i nikada me nije dovela u situaciju kao što se predstavlja u javnosti. Naprotiv, i ona je jako vezana za njega i odlučili smo da mu priredimo iznenađenje povodom prvog rođendana ovde u Madridu zajedno - napisao je Jović na Instagramu.

Video: Marko Grujić: Nerviram se kad Zidan ne daje šansu Luki Joviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bili

    27. februar 2020 | 16:12

    Ne verujem da je los otac, ali čini mi se da je Sofija bila sa svim mladim fudbalerima koji su imalo dosli do dobre love...Svaki put kad sam citao novine ona sa raznim mladim fudbalerima.

  • Miki

    27. februar 2020 | 15:44

    Grešiš Luka nisi dobro razumeo ti si loš igrač , ali dobar otac .

  • 😓

    27. februar 2020 | 16:47

    Млад си ти да би шетао са другом девојком, а имаш дете у Београду. Греота, а да си само размислио и да је паре нису привукле, не би било ни тог детета. Сада добро размисли пре него што га направиш и Софији (ако већ ниси), због њих (деце). Сутра ће бити проблем, али ће сутра бити касно за решавање проблема.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA