≫ 

Korona alarm u Minhenu 1860: Direktor mejlom zabranio rukovanje, trener u strahu od širenja zaraze

Bavarski klub uveo vanredne mere

  • 0
Mihael Kelner Foto: Printscreen/You Tube/dieblaue24.tv

Alarm oko korona virusa u Nemačkoj stigao je i do Minhena 1860, popularnog bavarskog kluba koji se nadmeće u nemačkoj Drajti (trećoj ligi).

Tamo je izvršni direktor Mihael Šarold poslao danas interni mejl svima u Grunvalder štraseu (sedište kluba), dakle zaposlenima i  igračima, sa savetom da se suzdrže od rukovanja u narednih nekoliko nedelja. Razlog je jasan, kako bi se izbeglo širenje zaraze. Međutim, kako će fudbaleri Lavova poštovati naredbu šefa na subotnjoj utakmici sa Kemnicom u prvenstvu (po propisima FS Nemačke obavezno je rukovanje) odgovora za sada nema.

- Nemam ideju šta da radimo - rekao je trener Minhena 1860 Mihael Kelner (na fotografiji), koji se izgleda plaši rukovanja i zaraze:

- Neću da se rukujem ni sa kim, a možda neće ni moji igrači. Pošto su u Italiji čak i otkazane utakmice u Seriji A, sve je poprimilo znatno veću dimenziju. Siguran sam da će liga uskoro reagovati i preporučiti da se ne rukujemo tokom utakmice. Dakle, biće duela na terenu, ali bez dodirivanja rukama - dodao je Kelner.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA