≫ 

Ne prestajemo da sanjamo: Vlasnik Olimpijakosa predvideo pobedu nad Arsenalom

Rekao je treneru: Pobedićeš!

  • 0

Foto: Printscreen Instagram

Vlasnik Olimpijakosa Evangelos Marinakis bio je uveren da njegov tim može da pobedi favorizovani Arsneal u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope.

Olimpijakos je trijumfovao na najdramatičniji mogući način sa 2:1, golom Jusefa El Arabija u 120. minutu susreta. Taj pogodak je bio za 2:2 u ukupnom skoru revanša, ali je Olimpijakos na gol više u gostima prošao dalje.

- Nismo prestali da sanjamo. Ostvarili smo ogromnu pobedu protiv veoma velikog rima i na lepom stadionu. Hvala vam. Kao što sam rekao, Olimpijakos je veliki evropski tim. Danas su igrači izašli sa svim svojim talentom. Rekao sam im kako hoću da uživaju u momentu i fudbalu pre nego je utakmica počela, pričao sam sa trenerom i njemu rekao: pobećeš danas! Jer, tako mi je delovalo, svi su verovali, videli ste, a mi smo uspeli. Čestitam im, veliki trijumf pred oko 6.000 naših navijača. Noć iz snova za sve nas. Neka nam Bog podari mnogo takvih večeri - rekao je Marinakis u saopštenju.

On je podsetio da je to olakšanje i potvrda da su menadžment, stručni štab i igrači radili dobro.

Takođe, vlasnik pirejskog kluba se zahvalio i milionima navijača koji prate crveno-bele iz Atine i poručio da ne želi da se njegov klub ovde zaustavi.

Video: Olimpijakos dao gol iz penala

Zbog oluje koja je u četvrtak pogodila Austriju, večeras (18.00) će biti odigran poslednji meč 1/16 finala Lige Evrope Salcburg - Ajntraht, gde Nemci imaju veliku prednost iz prve utakmice od 4:1. S obzirom na napadačku orijentisanost obe ekipe, kao i na to da domaćin juri veliki minus, golovi se nameću kao najbolja opcija za opklade, a kvota na GG3+ je 1,53, dok je na 4+ 1,82. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Salsburg - Ajntraht

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA