Obamejang posle promašaja karijere: Ne znam kako sam propustio onakvu priliku

Veoma je bilo teško igračima londonskog Arsenala posle traumatičnog iskustva i primljenog gola u 120. minutu revanša šesnaestine finala Lige Evrope

  • 1
Britain Soccer Europa League Foto: Tanjug/AP

Teže od ostalih Tobdžija, poraz 2:1 od Olimpijakosa na Emirejtsu podneo je Pjer Emerik Obamejang, napadač slavnog kluba koji je u 123. minutu ipak imao šansu da reši dvomeč u korist Arsenala i - promašio.

- Veoma je frustrirajuće ono što se dogodilo. Šta mogu da kažem... Bila je teška utakmica. Gol koji smo primili je bio nesrećan momenat. Sve što možemo jeste da pobedimo u što više ligaških mečeva. Olimpijakos je pozadi igrao veoma dobro i nismo mogli da nađemo rešenja u završnici - rekao je Obamejang.

Međutim, posle centaršuta i karambola u kaznenom prostoru atinskog kluba, lopta mu je "sela" na nogu i to u situaciji, tako dobroj da bolju nije mogao ni da zamisli.

- Ne znam kako sam promašio, ali se osećam užasno loše. Može da se dogodi, ali ne znam kako sam promašio tu šansu. Bio sam umoran, imao sam grčeve, ali to nije izgovor - dodao je Obamejang.

Oko šest hiljada navijača Olimpijakosa je na kraju odahnulo na Emirejtsu, a Obamejang je gotovo u suzama završio dramatičan meč.

Video: Svi se čude Zvezdinom tenku, a ovi klubovi ispred stadiona imaju celu artiljeriju

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA