Deki i Savo napravili šou na DIF-u: Pale su prozivke o kafanskoj terminologiji, pa bratski zagrljaj!

Šmekerski nastup na predavanju su imali treneri Zvezde i Partizana

  • 28

Savo Milošević i Dejan Stanković napravili su šou na DIF-u, gde su održali zajedničko predavanje uz promociju knjige o derbiju.

Bilo je priče o stručnim temama, ali kada se sastanu Savo i Deki, smeh je zagarantovan. Dugo nismo imali prijateljski i bratski odnos trenera večitih rivala, ovaj put se to poklopilo, pa su jedan drugom "upadali" u reč šalama i doskočicama, priredivši vrhunski ambijent.

Naročito je bilo zanimljivo kada je Stanković objašnjavao kako izgleda odabir pojačanja u prelaznom roku.

- Imaš kalup koji uzmeš i odabereš pet profila koji te zanimaju. Naravno, Dijego Milito odmah otpadne jer dosta toga zavisi od finansija. Idemo dalje, 50 miliona ne može, 30 miliona ne može, 8 miliona takođe... Ali ti si već izabrao profile koji ti trebaju. Imaš milion, dva, tri, pet... I uklopiš se u te cifre - rekao je Stanković, a onda se Savo ubacio, aludirajući na to da u Srbiji klubovi nemaju toliko novca.

- Pa doooooobro, karikiram. Ne misliš valjda da imamo toliki budžet. Lepo zvuči, a - rekao je Deki, a onda je Savo dobacio "koliko para, toliko muzike".

Stanković je potom dodao da trener Partizana voli kafansku terminologiju, nije mu Savo ostao dužan, ipak je to teren na kom se obojica dobro snalaze.

Teško da je bolja uvertira mogla da se napravi za derbi, koji će se igrati u nedelju u 18 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rema

    28. februar 2020 | 16:25

    Napokon nesto normalno i normalni treneri, bez politike i svega ostalog. Naravno Savo i Miloje je isto bio top odnos. Kapa dole ovim ljudima🔴⚪🍓❤️

  • .

    28. februar 2020 | 15:56

    Tako i treba bude,zdravo i malo jace rivalstvo na terenu,a u kafanama drugari.Bolji ce odneti sva tri boda i to je to.Kamo srece da je vise ovakvih prica.

  • Bravo

    28. februar 2020 | 15:56

    Tako se i treba ponašati a ne prepirati se zbog fudbala običnog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA