Grobari sudiji derbija iskopali stare zvezdaške statuse, Delije ga prozivaju zbog penala za Partizan

Već se digla navijačka frka zbog delegiranja sudije Lukića da sudi meč Zvezde i Partizana

  • 25

Zapaljivom navijačkom korpusu sa obe strane Topčiderskog brda odavno je postalo daleko važnije ko sudi derbi, a ne ko ga igra, pa je tako i delegiranje Lazara Lukića za glavnog delioca pravde za nedeljni okršaj na "Marakani" već izazvao opreče komentare, pobudio sumnje.

O ovom sudiji se pričalo pre samo nedelju dana pošto je svirao penal za Partizan, zvezdaši su ga "razapeli" jer je, navodno, lako dunuo u pištaljku posle diskutabilnog duela pred golom domaćeg tima, a sada je, verovali ili ne, na udaru druge strane!

Naime na internetu kruži "skrinšot" nekoliko "spornih" statusa sa Lukićevog fejsbuk naloga koji ukazuju na njegovu pripadnost crveno-beloj boji.

- Još jedna pobeda i titula... - piše u jednom od njih, koji je "okačen" 2008. godine, a odmah ispod je još jedan koji nesumnjivo otkriva njegovu navijačku pripadnost.

- Svuda smo te pratili... - napisao je "Laki Lu", kako glasi fejsbuk profil sudje koji će deliti pravdu na 162. večitom derbiju u nedelju na stadionu Zvezde.

status lazar lukić Foto: facebook/lukiclazar

Naravno, Partizanovi navijači su odmah "digli uzbunu" zbog ovog otkrića, sumnjaju u Lukićevo poštenje, veruju da neće moći "protiv svojih", pa je sada na njemu da i njih "uveri u suprotno".

Partizanovci i zvezdaši, teška kategorija, ne možeš im nikad udovoljiti...

Pomenimo i to da je Lukić bio u žiži i krajem novembra 2017. godine kada je svirao krajnje sporan jedanaesterac za Zemun protiv Rada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    28. februar 2020 | 16:13

    Као по обичају, гробари поново спинују. Само то и знају. Да има нешто у њему наше, кад би досудио онакав смешан пенал њима....и у ком минуту, при ком резултату?

  • Cc

    28. februar 2020 | 16:15

    Pa samo onaj penal ptotiv Tsc-a govori za koga navija...

  • GORAN

    28. februar 2020 | 18:52

    LUKIC je Zvezdas. A ovo sa penalom vesta maska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA