Savo ima ubitačnu četvorku napred, Deki ima trio opasnih klinaca: Treneri večitih analizirali rivala

Treneri Crvene zvezde i Partizana obrazložili odakle će pretiti najveća opasnost za njihove timove

  • 16

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde istakao je da njegov protivnik na klupi Partizana, Savo Milošević ima iskusan tim i dobru liniju napred od četiri igrača, koji dugo igraju zajedno. Sa druge strane Milošević je apostrofirao trojicu mladih igrača Zvezde koji imaju neviđen potencijal i koji mogu da budu opasnost.

Njih dvojica su gostujući na Areni sport analizirali prednosti protivničke ekipe pred 162. večiti derbi (1. marta nedelja, 18.00 Arena sport)

- Prednost Savina je što mu je ekipa ostala na okupu godinu dana. On je ispred mene tih godinu dana, ja imam nove momke, nove zahteve igre, treba imati volju da ne odustaneš. Jer možda neka pobeda, kao što smo malopre pričali,  može da ti podvuče neki problem. Zato nije loše kad se izgubi u Superligi.

- Partizanova četvorka napred je ubitačna, poznaju se, znaju mane i kvalitete jedni drugih. Sa Bambijem su izgubili na iskustvu, na jednom zahtevu u igri koji se traži u ovom meču, ali ima Savo koga tu da stavi.  Njegova četvorka napred je ta koja može da napravi razliku i za koju ćemo se spremiti - rekao je Stanković.

Savo Milošević smatra da Zvezda ima ogroman potencijal u mladim igračima koje je Stanković "bacio u vatru"

- Sama odluka u vezi trojice igrača Gavrića, Nikolića i Petrovića, meni jasno govore da Deki ima ogroman potencijal trenerski. Bio sam direktor u savezu pet godina i sigurno sam pre njega znao kakav potencijal imaju ta trojica igrača jer su prošli mlađe selekcije. Trebalo je na kraju to prepoznati  gurnuiti u vatru tokom priprema, istrpeti ih i onda im dati šansu da igraju na prvenstvenim mečevima - rekao je Milošević.

Video: Trčiš i plačeš, ali na kraju pobediš, Stanković objasnio koja igra je najbolja

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    29. februar 2020 | 00:02

    Na osnovu cega zakljucujete da Deki ima trio opasnih klinaca majke vam?! Da li su ta deca do sad uradila bilo sta?! Filip Stevanovic za svakog od njih je Maradona licno i po iskustvu, i po ucinjenom do sad u seniorskom fudbalu, i po trenutnoj ceni pa se opet na njega u derbiju niko nece ozbiljno osloniti.

  • partizan pobjedjuje

    29. februar 2020 | 09:08

    Partizanov napada moze dati 3 komada...i to bez puno muke...tako ce i biti

  • VALJAK

    29. februar 2020 | 09:54

    POBEDICE BOLJI STRATEG. UZ POSTENO SUDJENJE NEKA POBEDI FUDBAL. OFANZIVNI !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA