Dirljiva fotka Siniše Mihajlovića u krevetu okruženog suprugom i decom: Ovo je najveće bogatstvo!

Uz ovakvu podršku i najteže životne bitke se lakše prebrode

  • 11
Siniša Mihajlović, Arijana Mihajlović, Viktorija, Virdžinija, Dušan, Miroslav, Nikolas, deca Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic
Siniša Mihajlović, Arijan Mihajlović Siniša Mihajlović i supruga Arijana po izlasku iz bolnice posle lečenja; Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Siniša Mihajlović kroz najteži period života prolazi uz veliku podršku svoje porodice. Koliko je ona značajna, pričao je svojevremeno i Miha odmah po izlasku iz bolnice posle prve faze lečenja od leukemije, kada je imao dirljive reči za svoju suprugu Arijanu.

Koliko su se ona i petoro njihove dece potrudili da Miha dobije najveću moguću podršku i da oseti ljubav i toplinu porodičnog doma, svedoči i fotografija koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

Tu je Siniša Mihajlović okružen svojom decom i suprugom.

Deluje da Siniša nešto čita ili sprema taktiku u majici svog kluba Bolonje, dok je pored njega ćerka Virdžinija. Oko njih su i sinovi Dušan, Nikolas i Miroslav, supruga Arijana takođe je pored njih na krevetu, a fotografiju je ovekovečila najstarija ćerka - Viktorija.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je otkrio u julu 2019. godine da boluje od leukemije i nakon toga se odmah suprotstavio opakoj bolesti. Prošao je nekoliko faza lečenja, primao teške hemoterapije i presađena mu je koštana srž.

Tokom borbe protiv leukemije imao je najveću moguću podršku svoje porodice.

- Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i deci. Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu jer imam takvu ženu pored sebe. Ona je jedina osoba koju znam da ima veća m... od mene. Volim te - rekao je Miha uz suze u očima u prvom javnom obraćanju posle lečenja.

- Onda moja deca. Odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Sada mi je najveža želja da udahnem malo svežeg vazduha, ali nemam vremena za to. Nikad se nisam osećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovek, sa jakim karakterom, ali čovek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smete izgubiti volju za životom - rekao je Miha.

Pogledajte i sami demonstraciju ljubavi u najlepšem mogućem obliku.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    3. mart 2020 | 11:29

    On je to i zaslužio jer je svojim talentom svojoj porodici omogućio bezbrižan život....

  • AMatić

    3. mart 2020 | 12:43

    Komentari kao i pisanje uredništva nekom se sviđaju nekom nessviđaju, ali zlonamerni i kukavni komentari govore najviše o onome ko ih piše. LEGENDO, BORI SE IMAŠ ZA KOGA, POZDRAV

  • Lol

    3. mart 2020 | 12:18

    Sliku kvari pucenje usta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA