≫ 

Ćerka bivšeg golmana Rusije i Zenita dilovala drogu: Pobegla od kuće, preti joj 15 godina robije

Maloletna Ksenija Malafejeva pravi velike probleme slavnom ocu

  • 2
Vjačeslav Malafejev Vjačeslav Malafejev Foto: Printscreen/You Tube

Ćerka nekadašnjeg golmana Zenita Vjačeslava Malafejeva (41) optužena je u Rusiji za trgovinu drogom. Ona je zadržana u stanici policije zbog pokušaja da diluje ekstazi u Sankt Peterburgu.

Ksenija Malafejeva (16) puštena je potom iz pritvora uz zabranu da napušta grad na severu Rusije, a trenutno je pod medicinskim nadzorom u lokalnoj bolnici. Tinejdžerka je optužena za ilegalno posedovanje i distribuciju narkotika za koju je previđena maksimalna kazna zatvora od 15 godina.

Prošlog meseca Ksenija je pobegla od kuće, a to je obrazložila tvrdnjom da ne želi da živi u porodici u kojoj se oseća kao autsajder.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Malafeeva Ksenia (@officialmalafeeva) on

- Nisam bliska s roditeljima poslednjih godina, sama zarađujem za život. Oni imaju svoje živote, ja imam svoj. Ne vidim razlog da ostanem u toj porodici. Čudni su. Ne zanima ih s kim se družim i s kim provodim vreme - rekla je devojčica.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Malafeeva Ksenia (@officialmalafeeva) on

Ksenija je, inače, ćerka iz prvog braka Vjačeslava sa producentkinjom Marinom Malafejevom, koja je 2011. poginula u saobraćajnoj nezgodi. Godinu dana kasnije golman Zenita je oženio Ekaterinu Komjakovu poznatog di džeja sa kojom ima i sina Maksima.

Podsetimo, Vjačeslav Malafejev je čitavu karijeru proveo u Zenitu sa kojim je osvojio četiri šampionske titule u Rusiji i UEFA kup 2008. Bio je i reprezentativac Rusije sa kojom je osvojio treće mesto na Evropskom prvenstvu 2008. gde je Zbornaja poražena od Španije u polufinalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA