≫ 

Sadiku napuklo rebro! Igrao povređen i umalo napravio katastrofu: Partizan bez špica bar mesec dana

Nigerijac povredu vukao povredu još od večitog derbija, gde je dobio žestok udarac

  • 29
Umar Sadik Foto: Marko Jovanović

Povrede su počele da muče Partizan od početka prolećnog dela sezone, a novi veliki udarac za crno-bele svakako predstavlja teži zdravstveni problem Umara Sadika.

Napadač je doživeo naprsnuće rebara, zbog čega će biti van stroja najmanje mesec dana, saznaje Telegraf.Sadik je povredu doživeo još u 162. večitom derbiju sa Crvenom zvezdom, usled žestokog udarca koji je dobio u rebra.

Ipak, dobar deo pomenutog meča sa crveno-belima, ali i sa Radničkim iz Niša, pre nekoliko dana, Nigerijac je odigrao, što je, sa ove tačke gledišta, moglo da ima katastrofalne posledice.

Trener crno-belih Savo Milošević je zamenio Sadika u duelu sa Nišlijama, osetivši da nešto nije u redu sa njegovim kretanjem i govorom tela, što je verovatno i sprečilo pomenute teže posledice.

Odmah posle meča je pred medijima ukorio napadača što, navodno, nije prijavio povrdu, ali i pohvalio, jer je imao veliku želju da izadje na teren. Ipak, sprovedena je i interna istraga kako bi se utvrdilo da li je bilo propusta i u drugim službama (medicinska), odnosno da li je možda propuštena prilika da se napadač podvrgne snimanju povrede.

Kako bilo, Partizan u narednom periodu morati da se snalazi bez Sadika, odnosno da se osloni na drugog napadača Bojana Matića, koji je tokom zimskog prelaznog roka upravo i angažovan da bi struka imala i druga rešenja u igri i drugi izbor pored Nigerijca.

Video: Savo Milošević o korona virusu

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    10. mart 2020 | 14:53

    Suma 8 kopci, ovaj rebra a sudjenje za 10

  • Dare

    10. mart 2020 | 14:34

    Sto se derbija tice nije dzaba bio toliki broj komentara da je igracima projekta oprosteno cista 4 crvena kartona jel ono ne da nisu bili fudbalski startovi vec oni koji ni u ragbiu su ne tolerisu. Toliko o tome.

  • nscz

    10. mart 2020 | 14:36

    Jel mu se cena bar udvostrucila? Vredi li 30 milki?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA