Fudbaleri Zvezde su nam dali top preporuke za filmove i serije tokom karantina zbog korona virusa

Igrači crveno-belih imaju svoje favorite koje možete da gledate tokom vanrednog stanja zbog korona virusa

  • 2
Serije i filmovi koje preporučuju fudbaleri Zvezde tokom karantina Foto ilustracija: Telegraf/Printscreen: Youtube/HBO/Instagram/borjan_milan_official

Fudbaleri Crvene zvezde najodgornije su pristupili vanrednom stanju koje je Vlada Repulike Srbije uvela u nedelju kao meru za suzbijanje korona virusa. Svi su posle odluke o uvođenju vanrednog stanja oslobođeni profesionalnih obaveza, a vreme provode u svojim kućama sa prodicama.

Oni su za Telegraf pristali da daju preporuku za sve građane Srbije kako da najlakše prekrate vreme. Omiljena zabava mnogih su dobri filmovi i serije, a tri Zvezdina igrača dala su svoju preporuku za film ili seriju.

Kapiten Milan Borjan, levi bek Milan Rodić i Branko Jovičić su nam dali svoje preporuke za filmove i serije, koje i vi možete da pogledate tokom izolacije. Dok Borjan i Rodić preporučuju filmove, Jovićić preferira serije, pa je tako njegov predlog drugačiji.

Ovo su njihove preporuke:

Milan Borjan: The Irishman (Irac), Oceans 8 (Oušnovih 8), Togo i Uncut gemes (Neobrađeni dragulji).

Milan Rodić: Once Upon a Time in America (Bilo jednom u Americi), Shawshank redemption (Bekstvo iz Šošenka), Pianist (Pijanista).

Branko Jovičić: Chernobyl (Černobilj), Power (Moć), Gomora (Gomora).

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • micko

    17. mart 2020 | 16:41

    Černobilj i Gomora će mi definitivno pružiti utehu dok sedim kući. Tnx

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA