Trener Flamenga je medicinski fenomen: Korona virus nestao posle nedelju dana?

Portugalac je uradio novi test, koji je dao negativan rezultat

  • 1
Argentina Brazil Soccer Copa Libertadores Foto: Tanjug/AP

Trener Flamenga Žorž Žesus uradio je novi kontrolni test na korona virus, koji je dao negativan rezultat! Klub iz Brazila je objavio ovu informaciju na svom zvaničnom sajtu, uz izjavu svog trenera.

Njemu je pre nedelju dana na testu ustanovljen korona virus, ali je rezultat glasio "slabo pozitivno ili nejasno za utvrđivanje".

Žesus je nakon toga otišao u kućni karantin, gde je bio nedelju dana, nije imao nikakve simptome, a nakon toga urađen je novi kontrolni test. Ovoga puta, rezultat je jasno bio negativan.

- Primio sam sjajnu vest da je moj test za COVID-19 bio negatian. Srećan sam i zahvalan na naklonosti, podršci i brizi za moje zdravlje. Nastavljam da se molim za sve vas - poručio je Žesus.

U Flamengu su do sada samo potpredsednik Mauricio Gomes de Matos pozitivan na korona virus i nalazi se u Braziliji na lečenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    19. mart 2020 | 09:47

    Ista situacija, nestao posle 4 dana. Samo supe, corbe, čajevi,utopljavanje i moze da se sasace u korenu. Inače posle moze da bude kasno za sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA